50-100 millió forint befektetésével lehetnék milliárdos?
Nem a pénztől és attól amibe fektetsz függ,hanem tőled.
Ahogy Klapka Gyuri bácsi mondta : Legyél jó benne,és a többi már csak kosz a cipő alján.
Tényleg nem attól függ hogy mibe mennyit,hanem hogy milyen jó vagy benne.
Na látod #4-es, emiatt nincs neked 50-100 millád!
Peti életrevaló.
Az már meg is akarja forgatni, jó haszonnal :-)
Igy van,ez a "50 millióból életem végéig elélek" hülyeség.
A "legmagyarosabb" befektetés : szinte munkanélkül aprópénz hozam -> az emberek nagy része venne 100 millióból kb : 8 házat,amit havi szinten ~ 40.000-ért kiadna,oké hogy az barátok között is 320.000 de abból lejön kb 80 adóba ebbe abba.
Oké,hogy 240-ből már úgy ahogy lehet élni,de ennyi.
Az átlagnál jobban (ha van még kereső) ,de váratlan kiadás és bumm . Van 8 házam ami termeli a pénzt,de nincs tőkém.
Németországba legalább láttam értelmesebb befektetést.
Bérautókba fektetnek,és azt ráhagyják a bércégnek,akik részesedésért kiadják.
Szerintem vehető 5 millióba egy jó kis szép elegáns autó,az 100 millánál már ~ 20 darab,és abból nézve hogy egy golf 5 (2 millió ft) 3 napra 45000 ft-nyi euró lett volna,akkor számoljunk egy csinos kocsira napi 16000ft-ot 20 autónál már 320e-nél vagy,persze mindig nem veszik őket ki,de még mindig jobb,mint a "8 lakás 100 millkóból" havi 320-ért kiadva mindet az napi 9.000ft.
Viszont ezek még mindig a proli befektetések,ilyenekből milliárdos nem leszel,viszont ha valamiben jó vagy és jobb mint a többi akkor lehetsz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!