Adnátok egy idegennek 100 forintot ha bekopogna az ajtótokon és azt mondaná hogy X összeget kell összegyűjtsön ahoz h megnyissa a saját válalkozását, és ezért mindenkitől kér egy minimális összeget,100 forintot?
Figyelt kérdés
Az a 100 forint nagyon kevés , talán még egy gyerek is kitudná tenni csak úgy a zsebpénzéből. Te adnál e neki 100 forintot ?
( Minél több választ várok , tehát aki teheti válaszoljon erre a kérdésre )
Köszönöm :D
2010. febr. 26. 18:10
31/40 anonim válasza:
Akkor is!!Miért adjam én másnak!!! Én azt a 100 Ft-ot megkerestem, nem csak úgy találtam!
32/40 anonim válasza:
Hahó nagy munkát végeztél, kedves kis utolsó!
Ne röhögtessetek már! 100 forint Istenem?
33/40 anonim válasza:
10.59 te milyen nyelven beszélsz?
34/40 anonim válasza:
Ha nem tudsz olvasni, ne írj ide te kis utolsó!
35/40 anonim válasza:
tegnap 10:59-nek
Ha nincs értéke a 100 ft-nak, akkor annak sem számít, aki kéri nem?
Az meg legyen mindenki magánügye, hogy a munkával megkeresett pénzét mire költi. Más a rászoruló, a koldus és más a kérdező által kiírt eset.
ÉS továbbra is azt mondom én is, hogy aki így akar vállalkozni, az eleve bukásra van ítélve...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!