Adnátok egy idegennek 100 forintot ha bekopogna az ajtótokon és azt mondaná hogy X összeget kell összegyűjtsön ahoz h megnyissa a saját válalkozását, és ezért mindenkitől kér egy minimális összeget,100 forintot?
Az a 100 forint nagyon kevés , talán még egy gyerek is kitudná tenni csak úgy a zsebpénzéből. Te adnál e neki 100 forintot ?
( Minél több választ várok , tehát aki teheti válaszoljon erre a kérdésre )
Köszönöm :D
NEM ADNÉK!
1.Aki így kunyerálja össze a vállalkozásába a pénz, az nem fog sokáig "vállalkozni"!
2. A jól öltözöttek a legnagyobb csalók (lásd politikusok)
3. Egy rosszul öltözöttnek pl. hajléktalannak sem adnék, mert úgyis a kocsmába megy vele.
Nem.
Egyrészt, mert így nem lehet elindítani a vállalkozást. Még csak nem is vicces az elképzelés, inkább ostoba.
Másrészt meg ha már annyira vállalkozni akar, azzal a lendülettel adnék neki egy időpontot az irodámba, hogy megmutassam, hogyan kell pénz és kunyizás nélkül vállalkozni.
Elgondolkodtam rajt .És attól függ ,h van e pénzem,mostanában sajnos nincs de 4 hónappal ezelött biztos adtam volna.
de a korrekt válasz ha statisztikához kell-hogy NEM mert sajnos nincs miböl.
De fösvények vagytok! Én adnék.
Tik nem 100 forintot cigiztek el, meg alkoholra költöd, a bulikról még nem is beszélve. A 100 forinttal már sokra is mégytek.
Értéke sincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!