Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Az ingyenes hirdetőoldalak...

Az ingyenes hirdetőoldalak miből tartják fenn magukat?

Figyelt kérdés
Biztos nem túl intelligens kérdés, de bevallom, kicsit el vagyok veszve a honlapok világában. Van elég sok ötletem saját vállalkozás létrehozására, de még messze állok a megvalósítástól, mert ilyen alapvető kérdésekkel nem vagyok tisztában. Nem is csak a hirdetőoldalakat, de úgy általában a honlapokat, amelyek nem kereskedelmi tevékenységet folytatnak, nem nagyon látom át. Tudtok esetleg javasolni is valami jó tananyagot ennek kapcsán, ahol józan parasztésszel is felfogható a lényeg? :-)
2015. máj. 15. 19:23
 1/2 anonim ***** válasza:
Menj fel egy hirdetőoldalra, adj fel ingyenesen egy hirdetést. Rögtön meg fogod látni, hogy elvész a több ezer másik hirdetés között. Ahhoz, hogy előre kerüljön, meg kell venned az előresorolást, és vehetsz mellé egy csomó féle kiemelést stb. és akkor biztos, hogy többen fognak rákattintani, hiszen ott villog az emberek orra előtt. Na, ebből tartják fenn magukat.
2015. máj. 15. 19:59
 2/2 anonim ***** válasza:
Nem is beszélve a sok banner hirdetésről és mindenféle egyéb reklámokról. Egy csomó cég fizet ilyen hirdetőoldalaknak, hogy jelenítse meg a reklámjukat a fejlécen vagy valahol, ahol jól látható.
2015. máj. 15. 20:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!