Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Hogyan kezdhetek piacon...

Simson510 kérdése:

Hogyan kezdhetek piacon árulni? Mi kell hozzá? És körübelül milyen költségekkel jár?

Figyelt kérdés
hurka,kolbász,szalonnna,disznósajt stb.... üzletágban.

2015. máj. 3. 20:11
 1/6 anonim ***** válasza:
37%
őstermelőnek kell lenni
2015. máj. 3. 20:13
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 A kérdező kommentje:
Értem de semmi más nem kell ahoz hogy húsipari terméket áruljak ?
2015. máj. 3. 20:46
 3/6 anonim ***** válasza:
ÁNTSZ meg ilyenek számlaképesség...
2015. máj. 3. 20:47
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/6 anonim válasza:
Ha kezdő falusi vagy csak kiabáld el magad. :D Ha viszont nem csak a szomszédoknak árulsz, lehet jól jön egy magánvállalkozói és a kiszemelt piacon egy helyfoglaló.
2015. máj. 7. 16:53
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/6 anonim ***** válasza:

Ezeknél azért egy kicsit több kell.

A NAV-os oldalon (számlaképesség, Ev. őstermelő, stb.) túl:


[link]


(a megyei szervezetet kellene megkeresned)

Az általuk kiadott engedély alapján tudsz csak elkezdeni feldolgozni.

Ja, kell egy (telep)hely is ahol mindezt előállítod (a saját konyhád erre nem alkalmas)

Szerintem célszerű bevonnod egy konyhatechnológust aki egyezteti és engedélyezteti az egészet.

2015. máj. 12. 17:10
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/6 anonim ***** válasza:
de enélkül ántsz engedélyt se kap
2015. máj. 12. 17:36
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!