Simson510 kérdése:
Hogyan kezdhetek piacon árulni? Mi kell hozzá? És körübelül milyen költségekkel jár?
Figyelt kérdés
hurka,kolbász,szalonnna,disznósajt stb.... üzletágban.2015. máj. 3. 20:11
2/6 A kérdező kommentje:
Értem de semmi más nem kell ahoz hogy húsipari terméket áruljak ?
2015. máj. 3. 20:46
3/6 anonim válasza:
ÁNTSZ meg ilyenek számlaképesség...
4/6 anonim válasza:
Ha kezdő falusi vagy csak kiabáld el magad. :D Ha viszont nem csak a szomszédoknak árulsz, lehet jól jön egy magánvállalkozói és a kiszemelt piacon egy helyfoglaló.
5/6 anonim válasza:
Ezeknél azért egy kicsit több kell.
A NAV-os oldalon (számlaképesség, Ev. őstermelő, stb.) túl:
(a megyei szervezetet kellene megkeresned)
Az általuk kiadott engedély alapján tudsz csak elkezdeni feldolgozni.
Ja, kell egy (telep)hely is ahol mindezt előállítod (a saját konyhád erre nem alkalmas)
Szerintem célszerű bevonnod egy konyhatechnológust aki egyezteti és engedélyezteti az egészet.
6/6 anonim válasza:
de enélkül ántsz engedélyt se kap
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!