Mely szakmákkal lehet a legtöbb szabadidőt eltölteni?
Figyelt kérdés
Például azon szakmák, amelyeket szabadúszóként, vagy vállalkozóként lehet csinálni, és 30 évesen család mellett gyorsan elsajátítható? Vannak jó diplomáim, de azokkal csak irodai "betanított" munkára vagyok alkalmas, önálló vállalkozásra nem. A lényeg, hogy szabadságot adjon a munkaszervezésre, saját időbeosztásra, saját vállalkozásra, ÉS lehető legrövidebb idő alatt elsajátítható legyen.2015. ápr. 27. 21:30
11/16 anonim válasza:
Olyan cégnél nem is érdemes dolgozni, ahol ilyen szintű outsourcing van, de ha tényleg nem magas a fizetési igényed, programozást lehet heti 20 órában is csinálni.
12/16 anonim válasza:
Milyen cég foglalkoztat heti 20ba? mondjuk az igaz, hogy jobb sorsú országokban elterjedtebb a részmunkaidő, mint nálunk, de passz..
"A tanároknak elég stresszes és szellemileg fárasztó munkájuk van "
miért stresszes az annyira?
13/16 anonim válasza:
"miért stresszes az annyira?"
próbálj meg szakiskolában tanítani, vagy olyan vidéke településen ami tele van cigányokkal
14/16 anonim válasza:
"Vannak jó diplomáim, de azokkal csak irodai "betanított" munkára vagyok alkalmas"
na ezt nem hiszem el.... érettségim van és CSAK arra vagyok alkalmas...
15/16 anonim válasza:
én is IT-s vagyok, jelenleg sikerült kiharcolnom napi 6 órás munkaidot, de már ebbe is kezdek belefáradni. szerintem az egyetlen út a saját vállalkozás
16/16 anonim válasza:
"Milyen cég foglalkoztat heti 20ba?"
Egyetem mellett én 16-20 órát vállaltam programozást egy héten távmunkában. És nem gyakornoki munkát. Szóval lehet ilyet is találni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!