Mely szakmákkal lehet a legtöbb szabadidőt eltölteni?
Maszek ingatlanos.
Avon,Provident,Cofidis,biztosítási,stb. ügynök.
Beugrós biztonsági őr.
engem is érdekelne... azt látom, hogy pl. háziorvosok irgalmatlanul keveset dolgoznak, az enyém 12-20 óra között egy héten, és nem is nehéz vagy stresszes meló és abszolút hiányszakma, de ugye ehhez el kell végezni az egyik legnehezebb egyetemi szakot..
hogy valami hasznosat is írjak: pilóta, ha megvannak a képességek ingyenes a képzés, sokat keresel és gondolom nem lehet túl sokat dolgozni ilyen felelős munkakörben
Egy ilye tisztességes munka van: a vonulós tűzoltó. 1 nap munka ( 24 óra ) 2 nap pihenő ( 48 óra ).
Sokan tévedésben vannak a tanárokkal kapcsolatban, mert ők is bent vannak feggel 7-től jó esetben 2-3-ig, de átlagosan 4-5 óráig ( délután 4-5 ). Viszont meg van szabva mikor van a szünetük: 1,5 hónap nyáron, 1 hét ősszel és tavasszal, 2 hét télen.
Nagyon örülök, hogy értelmes válaszokat kapok és nem fikázást. Írjatok még. A tűzoltó egy ötlet, esetleg belföldi kamionsofőr? Csak olyan rossz érzés, hogy az IT+pénzügy diplomákkal (6 év) csak stresszes multis állásra vagyok alkalmas. Persze jól fizetett munkák ezek, de én akkor is dolgoznék fele ennyi pénzért fele ilyen stresszes munkát, és ami a lényeg, mint azt előttem megfogalmazták: nem irodában rohadok napi 10 órát és f*ngunk egymás orra alá a főnökömmel...
Szóval jó lenne megtalálni, hogy a befektetett 6 évem + 10 év munkatapasztalatom ne kelljen egy az egyben kidobni.
Nem akarlak elkeseríteni, de:
1. A tűzoltóknak bár sok a szabadidejük, alig keresnek 130-150 000 Ft-ot. Persze ott is van 8 órában dolgozó irodai alkalmazott, 300-500 000-es fizetéssel, de neki meg szabadideje nincs annyi.
2. A tanároknak elég stresszes és szellemileg fárasztó munkájuk van
3. A belföldi kamion sofőr bár jól keres, kevés szabadideje van. Sok van a nemzetköziekhez képest, mert ők azért minden nap itthon vannak, de egy átlag emberhez képest kevés van. De jó a fizetésük az átlaghoz képest.
Nos akkor mi maradt? Jól akarsz keresni ( természetesen tisztességesen ) és sok szabadidőt akarsz. Csak a magánvállalkozás maradt. Hogy te mit választasz? Azt Te döntöd evendéglátóhelyeket nyitnék, esetleg pénzüggyel kapcsolatos vagy biztonsággal kapcsolatban. Illetve szervizekre is szükség van, csak ott megint az idő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!