Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Mely szakmákkal lehet a...

Mely szakmákkal lehet a legtöbb szabadidőt eltölteni?

Figyelt kérdés
Például azon szakmák, amelyeket szabadúszóként, vagy vállalkozóként lehet csinálni, és 30 évesen család mellett gyorsan elsajátítható? Vannak jó diplomáim, de azokkal csak irodai "betanított" munkára vagyok alkalmas, önálló vállalkozásra nem. A lényeg, hogy szabadságot adjon a munkaszervezésre, saját időbeosztásra, saját vállalkozásra, ÉS lehető legrövidebb idő alatt elsajátítható legyen.
2015. ápr. 27. 21:30
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
81%
Nem tudom, de ha létezik ilyen szakma én is kíváncsi lennék rá.
2015. ápr. 27. 22:23
 2/16 anonim ***** válasza:
49%

Maszek ingatlanos.

Avon,Provident,Cofidis,biztosítási,stb. ügynök.

Beugrós biztonsági őr.

2015. ápr. 27. 22:27
 3/16 anonim ***** válasza:
49%

engem is érdekelne... azt látom, hogy pl. háziorvosok irgalmatlanul keveset dolgoznak, az enyém 12-20 óra között egy héten, és nem is nehéz vagy stresszes meló és abszolút hiányszakma, de ugye ehhez el kell végezni az egyik legnehezebb egyetemi szakot..

hogy valami hasznosat is írjak: pilóta, ha megvannak a képességek ingyenes a képzés, sokat keresel és gondolom nem lehet túl sokat dolgozni ilyen felelős munkakörben

2015. ápr. 27. 22:37
 4/16 anonim ***** válasza:
69%
az ilyen vámos pénzügyőrük vagy biztonsági őrök is kibas**tt keveset dolgoznak és iszonyat semmi dolguk.. amit kerülj az a kereskedelem és az excel nyúzó irodai melók.. ezek olyanok ahol ott töltöd az egész ki**szott napod.. míg egy tanár pl csak délig van benn sokszor és könnyű is a melója szerintem
2015. ápr. 27. 22:40
 5/16 anonim ***** válasza:
74%

Egy ilye tisztességes munka van: a vonulós tűzoltó. 1 nap munka ( 24 óra ) 2 nap pihenő ( 48 óra ).

Sokan tévedésben vannak a tanárokkal kapcsolatban, mert ők is bent vannak feggel 7-től jó esetben 2-3-ig, de átlagosan 4-5 óráig ( délután 4-5 ). Viszont meg van szabva mikor van a szünetük: 1,5 hónap nyáron, 1 hét ősszel és tavasszal, 2 hét télen.

2015. ápr. 27. 23:05
 6/16 anonim ***** válasza:
74%
na nem kell félreérteni nem degradálom ezeken a munkákat, csak kicsit irigy vagyok ők okosabban választottak és pénzben is ugyanott vannak, mintha valami atom stresszes multis irodai munkát kéne csinálniuk
2015. ápr. 27. 23:05
 7/16 A kérdező kommentje:

Nagyon örülök, hogy értelmes válaszokat kapok és nem fikázást. Írjatok még. A tűzoltó egy ötlet, esetleg belföldi kamionsofőr? Csak olyan rossz érzés, hogy az IT+pénzügy diplomákkal (6 év) csak stresszes multis állásra vagyok alkalmas. Persze jól fizetett munkák ezek, de én akkor is dolgoznék fele ennyi pénzért fele ilyen stresszes munkát, és ami a lényeg, mint azt előttem megfogalmazták: nem irodában rohadok napi 10 órát és f*ngunk egymás orra alá a főnökömmel...

Szóval jó lenne megtalálni, hogy a befektetett 6 évem + 10 év munkatapasztalatom ne kelljen egy az egyben kidobni.

2015. ápr. 27. 23:13
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
Mindenféle képen az eddigi tapasztalataidra építs. IT-n belül mihez értesz? Lehetsz online pénzügyi tanácsadó, csinálhatsz online oktató videókat vagy anyagokat, időnként csoportos oktatást stb., ha jó vagy benne jól kereshetsz. Ha IT-n belül értesz a programozáshoz és jó is vagy benne akkor gond nélkül fogsz találni távmunkát.
2015. ápr. 28. 02:04
 9/16 anonim ***** válasza:
100%

Nem akarlak elkeseríteni, de:

1. A tűzoltóknak bár sok a szabadidejük, alig keresnek 130-150 000 Ft-ot. Persze ott is van 8 órában dolgozó irodai alkalmazott, 300-500 000-es fizetéssel, de neki meg szabadideje nincs annyi.

2. A tanároknak elég stresszes és szellemileg fárasztó munkájuk van

3. A belföldi kamion sofőr bár jól keres, kevés szabadideje van. Sok van a nemzetköziekhez képest, mert ők azért minden nap itthon vannak, de egy átlag emberhez képest kevés van. De jó a fizetésük az átlaghoz képest.

Nos akkor mi maradt? Jól akarsz keresni ( természetesen tisztességesen ) és sok szabadidőt akarsz. Csak a magánvállalkozás maradt. Hogy te mit választasz? Azt Te döntöd evendéglátóhelyeket nyitnék, esetleg pénzüggyel kapcsolatos vagy biztonsággal kapcsolatban. Illetve szervizekre is szükség van, csak ott megint az idő.

2015. ápr. 28. 15:14
 10/16 A kérdező kommentje:
Külföldön élek, és sajnos itt az IT munkák nagy részét kiszervezik, így a távmunka csak akkor jöhet be, ha itthagyjuk a felépített életünket és hazaköltözök Magyarországra, ahol már senkink sincs... Szóval még mindig keresem azt, hogy IT-re és pénzügyre milyen vállalkozást lehet építeni.
2015. ápr. 28. 23:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!