Schvarcz Attila kérdése:
Autójavító műhely legalizálás. Hogyan?
Figyelt kérdés
Sziasztok.A segítségetekre,tapasztalataitokra lenne szükségem.A tulajdonomban van egy autószerelő műhely.Én és egy barátom ipar szerűen dolgozunk benne,de nem hivatalosan.A műhely jól felszerelt,kb 150 négyzetméteres.Rengeteg munkánk van.Gyakorlatilag a nap 24 órájában dolgozhatnánk,akkor se fogyna el.Nagyon jól kiépült fix kuncsaftkörrel rendelkezek.Ezt kb 3 éve csinálom.Viszont mostanra az udvarban áll átlagban 15-20 autó,és ez előbb utóbb valakinek szemet szúr...Szeretném valamennyire legalizálni a dolgot,de sajnos egy két feltétellel nem vagyok tisztában.Nincs autószerelői képesítésem.Karosszérialakatos végzettségem van.Ezzel milyen autójavítással kapcsolatos munkát tudok hivatalosan végezni,amibe belefér egy kis szerviz is?Milyen követelmények vannak egy autójavítással foglalkozó műhelynél.Értem itt a veszélyes anyag tárolást,világítás,mellékhelyiség,tűzvédelem,stb.Ha valaki el tud látni hasznos tanácsokkal azt megköszönném.2015. ápr. 19. 20:42
1/1 anonim válasza:
Keress egy könyvelőt a környékeden, 5000 ft/ óraért felvilágosítanak. Azzal jobban jársz, mint pár okos tanáccsal.
Amúgy is kell könyvelő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!