Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Mennyiből jönne ki egy saját...

Mennyiből jönne ki egy saját autószerelő műhely és azt mennyiből lehetne fenntartani?

Figyelt kérdés
Már régebb óta gondolkodok egy saját autószerelő műhelybeni ,de annyira nem vagyok képben ,hogy mennyi pénzből tudnék kijönni. Jelenleg 7,5 millió forint áll rendelkezésemre. Mivel kereskedő a végzettségem így én nem tudom , hogy a műhely maga és a szerszámok mennyibe kerülnének.Tudom ennyi tapasztalattal felelőtlenség lenne belevágni , de szeptembertől én is vissza akarok ülni az iskolapadba és ki szeretném tanulni a szakmát , de azért egy kis képet szeretnék arról kapni még azelőtt ,hogy meg is érné ez nekem/nekünk és ,hogy mi lenne ennek a feltétele.. Természetesen az a pénzmennyiség amit feljebb említettem , csak is kizárólag az az én hozzájárulásom. Mert igazából ez a rendelkezésre álló összes pénzem és azért is kérdezem ,hogy mire megyek vele ,mert nem nehéz elbukni az összeset.

2015. jan. 16. 13:01
 1/2 A kérdező kommentje:
Ja és még annyi ,hogy tudom hogy így tényleg necces , de igazából itt számokra vagyok kíváncsi :) köszönöm előre a válaszotokat :)
2015. jan. 16. 13:04
 2/2 anonim ***** válasza:

Első lecke a vállalkozó világból:

Ingyen tanács nem ér semmit.

Egyrészt nem tudod ki adja és mért mondja azt amit.

Egy üzleti terv ára 300- 700 ezer forintig terjed, ebben olyan számok vannak amit érdemes nézegetni.

Ha magánvállalkozóként otthon szeretnél önmagad foglalkoztatni nem éri meg tanulni ezért 3- 4 évet + a gyakorlat 3 év.

Vállalkozás vezetést és marketinget kell tanulni és felvenni egy szakit, akinek van 10 éves tapasztalata.

2015. jan. 16. 19:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!