Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Szerintetek lenne esélyem...

Szerintetek lenne esélyem németországban éttermet nyitni?

Figyelt kérdés
ha igen akkor kb. mennyibe fájna ez nekem?
2015. ápr. 19. 11:54
 1/2 anonim ***** válasza:

Miért ne lenne. Ez egy szabad ország, ami eus, így bárki az eubol nyithat éttermet.

Kérdésmelyik részén nyitod az éttermet, hogy azt bérelni vagy megvenni akarod. Városban vagy vidéken?

A fájna szó kicsit fura. Aki valamibe bele kezd az ne tehernek fájdalomnak vegye ezt, hanem élvezttel vágjon bele. Nyögve nem lehet semminek sem neki állni.

Èn Frankfurttol délre egy kis faluban élek. Pl egy kis hegyen itt a közelben van egy étterem, mindentöl kieesik, de még is már ezer éve léteznek, és nagy hírük van. A parkolotol is gyalogolni kell kb 5 percet, de még zuhogo esöben, és rossz idöben is hétvégén déltöl estig tele vannak. Az étel szuper és kínálnak süteményt(a németek délután kávéznak és sütiznek).

Szóval itt egy faluban egy éttermet bérelni kb 500-1000€ havonta. A legkisebb kezdö tökének mindenképpen kell egy 150.000-200.000 €nak lenni, ebböl csak bérelni tudsz. Ès ha városközpontban akarsz akkor még kisebb városokban is 3000-5000€ havonta.

2015. ápr. 19. 12:19
 2/2 A kérdező kommentje:
én frankfurtban szeretnék csak kiváncsi voltam rá
2015. ápr. 24. 16:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!