Mi kell ahhoz, hogy "vándorló" éttermet nyissak Amerikában?
Tudom, hogy Amerikába nehéz letelepedni. Főleg úgy, hogy nincs olyan különleges munkaképességem amit egy amerikai állampolgár ne tudna megcsinálni. Ezért gondoltam a saját vállalkozásra. Pontosabban egy kis Magyar étteremre, ami "vándorol" (mint pl a barátok közt Petinek a "pusszancs mobil"-ja).
Ezzel kapcsolatban lenne pár kérdésem. Mi kell ehhez? Milyen engedélyek, milyen vízum, kapok e zöldkártyát? Ha kapok zöldkártyát, 5 évvel később igényelhetném az állampolgárságot? Minden érdekel, az is amit nem kérdeztem meg (persze csak ezzel kapcsolatban).
Erre garantaltan nem kapsz zold kartyat. Ha ez a zsenialis uzleti terv mukodne, szerinted hany merfoldenkent lenne egy-egy mexikoi 'mozgoetterem' minden letezo ut menten? Segitek, merfoldenkent 20.
Sem vizumot, sem zoldkartyat nem fogsz kapni egy ilyen vallalkozashoz. Az egyetlen eselyed helyi vallalkozokat talalni, akikkel tarsulhatsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!