Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Mi kell ahhoz, hogy "vándorló"...

Mi kell ahhoz, hogy "vándorló" éttermet nyissak Amerikában?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy Amerikába nehéz letelepedni. Főleg úgy, hogy nincs olyan különleges munkaképességem amit egy amerikai állampolgár ne tudna megcsinálni. Ezért gondoltam a saját vállalkozásra. Pontosabban egy kis Magyar étteremre, ami "vándorol" (mint pl a barátok közt Petinek a "pusszancs mobil"-ja).

Ezzel kapcsolatban lenne pár kérdésem. Mi kell ehhez? Milyen engedélyek, milyen vízum, kapok e zöldkártyát? Ha kapok zöldkártyát, 5 évvel később igényelhetném az állampolgárságot? Minden érdekel, az is amit nem kérdeztem meg (persze csak ezzel kapcsolatban).

2015. márc. 6. 08:34
 1/2 anonim ***** válasza:

Erre garantaltan nem kapsz zold kartyat. Ha ez a zsenialis uzleti terv mukodne, szerinted hany merfoldenkent lenne egy-egy mexikoi 'mozgoetterem' minden letezo ut menten? Segitek, merfoldenkent 20.

Sem vizumot, sem zoldkartyat nem fogsz kapni egy ilyen vallalkozashoz. Az egyetlen eselyed helyi vallalkozokat talalni, akikkel tarsulhatsz.

2015. márc. 6. 09:04
 2/2 anonim ***** válasza:

Elsosorban angol tudas, ugyh ha nem erted a kovetkezo linkeken leirtakat, ne almodj tovabb, hanem irany az iskola:

[link]

[link]

[link]

2015. márc. 6. 21:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!