DanteSparda kérdése:
Mi kell ahhoz hogy magán nyomozó lehessek?
Figyelt kérdés
2015. ápr. 14. 08:36
1/5 anonim válasza:
2/5 anonim válasza:
Meg tengernyi ismeretség, ha ebből pénzt is akarsz látni.
3/5 A kérdező kommentje:
1. Bármilyen érettségi megteszi?
2. Nem a pénz miatt szeretném csinálni.
2015. ápr. 14. 10:31
4/5 anonim válasza:
Én sem azt mondom. Csak azt hogy ha nincs rengeteg ismerősöd, akkor valószínűleg kenyérre sem lesz pénzed ebből. Eleve legalább magán vállalkozóként kéne hogy csináld, ami alapból egy rahedli pénzt elvisz, és akkor még nem is kerestél semmit. Ha rám hallgatsz választasz inkább valami értelmesebb piacképes hivatást. Mert ez nem az. De gondolom még elég fiatal vagy, majd változik az érdeklődésed.
5/5 A kérdező kommentje:
Figyelj feltettem egy kérdést én arra várok választ és nem a te okoskodásodra vagyok kiváncsi majd én tudom mit szeretnék csinálni és hogy miért mondtam szépen a pénz nem érdekel feltudod ezt fogni most meg léci hagy békén az okoskodásoddal
2015. ápr. 14. 17:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!