Ajánlanátok olyan oldalt, vagy személyt, aki segítené megvalósítani egy alkalmazás ötletét?
A többi részét sikerült elolvasni? Az hogy neked nincs terved az életeddel, ne késztessen már arra, hogy olyanokat próbálsz bosszantani a hozzá nem értéseddel, akiknek van. Ez valószínűleg abból fakad, hogy a kreativitásod abban merül ki, hogy a cba-ban, vagy spar-ban megmondják,mit-hogy csinálj, nem látsz kiutat a minimálbérből, és a pénz utáni sóvárgásodat az interneten éled ki, masok idegesítésével. A másik lehetőség, hogy még tanulatlan iskolás vagy, apuci nem foglalkozik veled, talán nem is ő nevel. Az internetes rész itt is igaz. Sajnállak komolyan. Épp ezért felajánlok egy álláslehetőséget. Lehetsz a csicskásom. Heti 6 napot kell dolgozni, napi 16 órában, kötelezően munkaruhában( nyakörv) főbb feladatok: Cipő pucolás, hízelgés, kezembe kell adnod a telefont ha csörög, az üdítőmet, és ha nagyon szeretnéd a szart is kikaparhatod a wc-ből.
Ted túl magad az érzéseiden, és próbálj normális lenni.
12-es ment a zöld :)
A kérdező köznapi nyelven TROLL személyiség, az értelmetlen kérdését szinte 2-3 naponta kiírja, már 4-er írtam neki győzzön meg és befektetek az ötletébe!
Válasza szerint nekem kell őt meggyőzni, hogy érdemes vagyok-e hogy a partnere lehessek, mert nem áll le minden söpredék kis jöttment senkivel.
Kérdésemre mi a garancia, hogy visszakapom a pénzem nagyon frappáns választ adott, miszerint a komolytalan csórók húzzanak a f***szba!
Nos, kérdező, áruld el, mennyire frusztrál, hogy mostanra mindenki idiótának tart? Még az is, aki a kezdetben talán nem.
Vagy nem frusztrál? Egyszerűen itt mindenki hülye, sikertelen balfék, ugye?
Üdv, a csicskád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!