Szerintetek lehet jövője, van rá igény?
Fiatal vagyok,de szeretnék egy vállalkozást,arra gondoltam hogy kondigépek készítése,mint fekpad,húzódzkodó haspad,scott pad stb stb .
Gépész szakon vagyok szóval nem kokány dolgokra kell gondolni.Edzeni is járok és ott jutott eszembe ilyet én is tudnék csinálni. Szerintetek lenne rá igény?
Első vagyok.
Én egyébként kerti faház/garázs/tároló készítésében gondolkoztam. Az olcsóbbak is több 100ezerbe kerülnek, pedig azok is konkrétan "csak lécek egymáson" semmi extra. Anyagárban megvan kb 30-60 ezerből és 300ért el lehet adni.
Azon azért gondolkozz el, hogy tudnál-e versenyképes lenni a nagy márkákkal pl. abban, hogy a LifeFitness leszerződött a POLAR-ral- én is szívesen választok egyszerű felhasználóként olyan termet, ahol használhatom az övemet és az órámat anélkül, hogy be kellene állítgatni vagy az átlagos adatokat nyomná.
Esetleg design-ban tudnál-e versenyezni- ,ert a konditermek nem egyszerre cserélnek ki minden gépet és szeretnek egy típusú, egy stílusú, egy színvilágú, egymással variálható termékcsaládból vásárolni.
Az nem baj, hogy elment ettől a kedved :-)
Kb. 1000 ötletet kell végigpörgetni, rengeteg kufarcot kell feldolgozni mire az első sikeres üzlet összejön. De jó úton haladsz, erre van előre.
Ettől elment a kedved, sebaj, de attól ne menjen el a kedved, hogy még sok ilyen pofont kapsz kapni. Anélkül soha nem lesz siker a vége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!