Szendvicsező üzemeltetésben tapasztaltak segítségét kérném. Mit tanácsoltok?
Sziasztok! Köszi, hogy benéztetek. Egy olyan szendvicsezőt szeretnék nyitni, amely egy meglevő élelmiszerboltnak a már kialakított kiadóablakán keresztül oldaná meg a vendégek kiszolgálását.
Jártam az állategészségügynél és kérték, hogy alakítsak ki zöldség és húselőkészítő helységeket, amelyeknek légterében elkülönítve kell lennie az egyéb helységektől. Valamint szendvicskonyhára is szükség lenne.
A gond annyi, hogy ez nagy beruházás is lenne, illetve a hely kialakítása sem kedvezne nagyon a már üzemelő élelmiszerboltnak.
Kérdésem hogyan oldanátok meg a helyemben?
Van-e valamilyen praktika ezen helységek kialakításában, amire esetleg egy tapasztalatlan amatőr, mint jómagam nem gondolt?
A másik út az volna, hogy az alapanyagokat beszállítótól szerezném be. Erre van esetleg tippetek? Inkább a zöldségek terén. A hús egyedi fűszerezés, recept alapján készülne.
Köszönöm előre is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!