Valóban eltudok ezzel érni valamit? Szakemberek/tapasztaltak válaszát kérném, mindenféle lenézés és undokoskodás nélkül.
Sajnos egyelőre nem tudsz mit kezdeni a tudásoddal. Azért nem, mert a cégek akik ilyen munkára igényt tartanának, nem köthetnének szerződést veled. Egyrészt mert kiskorú vagy, másrészt mert nem vagy számlaképes. Egy cég pedig csak számla alapján tudná elszámolni az ilyen irányú költségeit. Ergó, nem téged fognak megbízni még akkor sem ha lényegesen olcsóbban csinálnád mint a számlaképes társaid, mert egy vezető sem fogja a saját pénzéből fizetni az ilyen jellegű céges költségeket.
Viszont ha írsz egy mail címet, küldök neked egy könyvet amiből megtanulhatsz weblapot szerkeszteni. Ábrák és minden más is van benne, remélem segít.
Tök jó, hogy ilyen ügyes vagy!
Gondold végig, hogy miket tudnál csinálni (szórólap, prospektus, borító stb.)és érdemes lenne akkor anyukádnak körbekérdezni ismerősök körében. Igy érdemes elindulni, mert ismerős könnyebben bíz meg + fel tudsz mutatni majd később referenciákat másoknak is.
Beszélhetsz helyi kiadványszerkesztő cégekkel is, hogy bedolgozást vállalsz (akkor szoktak alkalmilag külsősöket is megbízni, ha túlcsordulnak munkával - ilyen mostanság azért nem nagyon van, de hátha).
Webszerkesztést valóban érdemes hozzátanulni, akkor már csinálhatsz is magadnak weboldalt, úgy meg már könnyebb.
Ha most még nem lesz belőle komolyabb dolog, később attól még ez lehet a pályád - akár alkalmazottként, akár vállalkozóként.
Sok sikert!
Tanuld meg a corelt vagy illustratort is. fotóbolt lehet, hogy kevés lesz...
Tanultad valahol? Mert alapszinten szinte mindenki "dolgozik" fotosoppal.
(előző vagyok), én a lapunk.hu -n csináltam weblapot, nagyon egyszerű, sokmindent lehet rárakni, és ingyenes (azért tud ingyenes lenni, mert rárak egy-két reklámot az oldalakra, és ebből tartja fent magát, de lehet vásárolni reklámmentességet)
sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!