Hogyan alapíthatok könyvtárat?
Figyelt kérdés
Vannak-e mondjuk Európában olyan használaton kívüli, senkinek nem kellő könyvek, amelyeket ingyen be lehetne szerezni?2015. ápr. 2. 22:33
1/5 anonim válasza:
mindent be lehet szerezni ha ügyesen szervezed.
De szerintem ne akarj ilyet. a kutyának se kell már manapság igazi könyv, könyvtári meg főleg nem.
2/5 anonim válasza:
Könyvtár???
És abból te hogy akarsz profitálni?
3/5 A kérdező kommentje:
A lényeg az lenne, hogy könyvtáralapítás célzattal szereznék ingyen könyveket, amiket később esetleg értékesíthetnék pl. antikváriumban, vagy cserélgetném.
Csak azt nem tudom, hogy milyen módon tudnék szerezni ingyen könyveket?
2015. ápr. 3. 19:50
5/5 anonim válasza:
Akkor inkább rögtön antikváriumként akarj működni. A könyvtár nagyon nem így működik. Hihetsz nekem, könyvtáros vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!