Büfé nyitást tervezek. Milyen havi állandó kiadásokkal számoljak? Mekkora forgalomnál éri belevágni?
Figyelt kérdés
horgásztó mellett. Május-szept. között hétköznap 10-15, hétvégén 20-25 fő pecázik, közepes az átmenő forgalom (sétálók, környékbeliek, iskolások). Többször bérbeadják a tavat, akkor nagyobb közösség is van, illetve több rendezvényt is szerveznek. Az érdekelne, hogy milyen állandó havi kiadással (könyvelő,stb.) kell számolni, illetve milyen minimális havi bevételnek kell lennie, hogy megérje. Amit árulnék: üditő, rövidital, sör, hamburger, melegszendvics, lángos, édességek, kávé... Másodállásban csinálnám, első körben péntek délutántól vasárnap estig.2015. márc. 25. 20:32
1/2 anonim válasza:
Ott kezdődik, hogy van-e vendéglátós végzettséged? Mert Anélkül nem kapsz engedélyt. Csak ha alkalmazol egy szakmabelit. Úgy meg már biztos nem éri meg.
egyéni vállalkozóként a havi járulékaidat minimum ki kell termelni. Meg a könyvelőt. Meg az alapanyag és rezsi árát.
Van arra kb 1-2 milliód, hogy elkezd? Büfékocsi lenne, vagy épület?
2/2 A kérdező kommentje:
Vendéglátó-eladó tanfolyamot májusban kezdem. A kezdeti lépésekkel nagyjából tisztában vagyok, én is min. 1 milliót számoltam indulásra. Inkább az érdekelne, hogy a kérdésben szereplő potenciális forgalommal, vajon lehet olyan bevételre szert tenni, hogy megérje belevágni? Főállás mellett először hétvégén csinálnám. Holt szezonban pedig másfajta tevékenységet végeznék.
2015. márc. 26. 08:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!