Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Milyen gépet lenne érdemes...

Milyen gépet lenne érdemes feltalálni?

Figyelt kérdés
2015. márc. 19. 18:54
1 2
 11/15 Nonesz81 válasza:
A "lusta" jelzot teljesen komolyan irtam, mivel regota olvasgatom ezt a forumot es bosszantott az hogy valakinek a komoly kerdesere egy teljesen nagy butasaggal reagalnak! Viszont hogy mar kibujt a szog a zsakbol es kiderult hogy valoban nem vagy lusta, igy elnezest kerek! En szemely szerint utalok futni, ugyhogy neked annyit tudok mondani hogy hajra es csak igy tovabb! :) Es mielott megkapnam en is a lusta jelzot, azelott elmondanam hogy az energiamat en masra forditom. Csak azt szerettem volna elerni a kis monologommal, hogy egy kerdesre a megfelelo keppen reagaljatok! Epito jelleggel! Ha nincs ertelmes valasz ami segithet a kerdezonek, akkor inkabb ne is reagaljon az aki egyebkent irna valami butasagot. Lehet a kerdes is komolytalan volt.... de ezt nem tudhatod hogy milyen szandekkal irodott. Lehet teljesen komolyan kerdezte. Pl vegso elkeseredesben. Bankrablas elott.... a mai gazdasagi helyzetben ezt nem lehet tudni hogy a kerdezo eppen min tori a fejet:) lenyeg a lenyeg... segítsétek egymast!
2015. márc. 21. 23:07
 12/15 anonim ***** válasza:

"a megfelelo keppen reagaljatok! Epito jelleggel!"

Na hát a te válaszod aztán nagyon építő volt! Majdnem hánytam, miközben olvastam...

2015. márc. 22. 00:30
 13/15 Lina32 válasza:
Én egy olyan gépnek örülnék, amelyik kiirtja a rágcsálókat és egyéb kártevőket a padlásról. A szomszédok mérgezik őket, ezért már a macska is meghalt! Az ultrahangos vagy milyen ketyerék amit be kell dugni a konnektorba, frászt se érnek, pedig állítólag mindent távol tart...
2015. márc. 22. 07:37
 14/15 anonim ***** válasza:
Egy olyan gépet, ami magától törli a kérdéseidet és téged is kitöröl az emlékezetünkből!
2015. márc. 22. 21:11
 15/15 anonim ***** válasza:

Robotot ami dolgozik helyettünk.

Milyen jó lenne egy olyan pénztáros robot, ami után a pénztáros férfi/nő megkapná a havi fizetését és közbe be se kellene mennie dolgozni, mert a robot ott lenne 24/7

2015. márc. 29. 12:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!