Milyen gépet lenne érdemes feltalálni?
- pénzcsinálógépet ami legális. Otthon tartható mint egy hifi torony. Megnyomsz 2 gombot, és már ki is adott 5 db 20 ezrest.
- fogyasztógépet. Ráállok 100 kilósan, megnyomok pár gombot, és 50 kilósan leszállok róla..
- szépség kefe: pl: Kiszel Tünde kinézetű hölgy a kefével jól megmossa az arcát, és mire végezz Angelina Jolie arca lesz (vagy olyan amilyet szeretne)
"pl: Kiszel Tünde kinézetű hölgy a kefével jól megmossa az arcát, és mire végezz Angelina Jolie arca lesz"
Na azzal aztán sokkal bentebb lenne :-) Angelina-nak is kellene már egy ilyen kefe, hogy ne úgy nézzen ki, mint egy rém.
Különben csak egy kisebb teljesitményű kristálygömböt kellene feltalálni, amivel legalább egy nappal a lottóhúzás előtt lehet látni a számokat.
"- pénzcsinálógépet ami legális. Otthon tartható mint egy hifi torony. Megnyomsz 2 gombot, és már ki is adott 5 db 20 ezrest." :velemenyem szerint ha ilyen gepek leteznenek akkor a vilagnak hamar vege lenne. Eluralkodna a kaosz. Nem lenne ertelme semminek. Nem lenne ertelme a torekvesnek, a kuzdelemnek.... es igy tovabb
"- fogyasztógépet. Ráállok 100 kilósan, megnyomok pár gombot, és 50 kilósan leszállok róla.." :ezzel a megjegyzessel is van egy kis baj. Az emberi test nagyon torekeny, sebezheto. Nem birna ki egy ilyen merteku gyors es drasztikus fizikai valtozast.
"- szépség kefe: pl: Kiszel Tünde kinézetű hölgy a kefével jól megmossa az arcát, és mire végezz Angelina Jolie arca lesz (vagy olyan amilyet szeretne)" :ez a valasz se eppen meggondolt :) Gondolj csak bele... veszel egy ilyen gepet a felesegednek hogy legyen Angelina arca. Ezzel eddig semmi baj nincs. Buszke vagy es nagyon kiralynak erzed magad.... rendezel egy bulit. Athivsz pl 15 ember. Eljonnek es a 15 emberbop 3nak ugyancsak Angelina Angelina Jolie arca van. Maris osszement a cerka hogy mar nem csak neked jo :D .Ez az egyik.... a masik pedig az, hogy ha az ember megtehene ezt, akkor mindig valtogatna az arcat es a bunozes nagymertekben eluralkodna a foldon. Mindenki mas arcaval rabolna bankot. Ismet csak kaosz lenne a foldon.
En ezeket nem tartom jo otletnek egyaltalan. Valoszinu hogy egy lusta ember talalta ki ezeket :P
ma 09.31-nek
" Valoszinu hogy egy lusta ember talalta ki ezeket :"
Kár, hogy túl komolyan vetted amit írtam, mert nyilván ez nem komoly..Mellesleg, messze nem vagyok lusta.
Fizikai munkát végzek, és mellette aktív versenyképes sportoló vagyok. (maratonfutás..) na ennyit a lustaságról..
" Valoszinu hogy egy lusta ember talalta ki ezeket :"
"Kár, hogy túl komolyan vetted amit írtam, mert nyilván ez nem komoly."
Szerintem kár, hogy te is túl komolyan vetted őt. A lustaságot, még ha nem is tudja, pozitív értelemben írta, mint ahogy minden feltaláló elmét a lustasága visz előre. Vagyis azért *gondolkozik*, hogy hatékonyabban, kevesebb energiával megoldhasson dolgokat. Tudod, ugyanis lusta dolgozni... ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!