Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » El lehet (szabad-e) eladni...

El lehet (szabad-e) eladni külfüldi termékmintát?

Figyelt kérdés
Van egy ismerősöm, van kettő gyros boltja. Görög származású ezért görög tipusú gyrost árul. Nemrég kocsival hazament Sarti-ba, és a borász haverjától elhozott 8 karton bort és kocsival hazahozta. Nincs róla számla, hiszen nem is fizettet érte. Itthon kitalált egy forint árat és feltette a borokat a gyros bolt polcára. Ilyet lehet? Azt mondja importál majd ő mindenféle görög terméket, de most először teszteli a magyar piacot??

#Nicolaos
2015. febr. 17. 10:35
 1/5 Gábor t ***** válasza:

:) Szia én szurkolok neki, hogy sikerüljön, biztos finom,

de ezt szerintem ő is tudja, ha ellenőrzést kap, akkor nagyon rá faraghat.

A helyében inkább el ajándékoznám. De a polcról mindenképpen levenném.

2015. febr. 17. 19:02
 2/5 A kérdező kommentje:
Akkor mit kéne csinálnia? Postával küldeni, kinyittatni a vámon, levámolni, lepapirozni??
2015. febr. 18. 08:26
 3/5 A kérdező kommentje:
Külfüldi, ez vicces, az külföldi, fülekkel nem foglalkozunk.
2015. febr. 19. 11:03
 4/5 A kérdező kommentje:
Akkor ezek szerint azt sem lehet hogy lemegyek a Villányi Pincészetbe és veszek 1500 üveg bort, be a Transitba levezetek Athénbe és addig nem jövök haza, míg el nem adtam az egészet 100 üvegenként helyi éttermeknek??
2015. febr. 19. 11:06
 5/5 Gábor t ***** válasza:

Szia. Akkor ebből már nem lehet gond.

[link]

[link]

2015. febr. 21. 18:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!