Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Ezzel az ötlettel meg lehet élni?

Ezzel az ötlettel meg lehet élni?

Figyelt kérdés
Az az ötletem támadt hogy abból élnék meg, hogy piacokon, esetleg utcán is árulnák házi készítésű dolgokat.Miket lenne érdemes készíteni és eladni ? Elsősorban az a zseniális ötletem támadt, hogy ebből az új Loom Bands gumikból készítenék karkötőket, nyakláncokat, kulcstartókat stb és azokat adnám el.Szerinted vennék ? Még esetleg mit érdemes készíteni és eladni ?
2015. febr. 9. 11:14
 1/5 anonim ***** válasza:
Most gondold végig mennyire szeretik az emberek az utcán boltoló kissebségi asszonyokat
2015. febr. 9. 20:11
 2/5 A kérdező kommentje:
De én nem vagyok cigány szerencsére.
2015. febr. 10. 07:55
 3/5 anonim ***** válasza:
Nem az a lényeg. Hanem hogy az utcán a hátad közepére nem kívánod az ilyen árusokat.
2015. febr. 10. 09:10
 4/5 anonim ***** válasza:
Ilyeneket messziről kerülöm, az meg nagy ötlet, hogy olyat árulj, amit a 6 éves lányom meg tud csinálni. Tuti gazdag leszel. Majd közterület foglalást ne felejts el bejelenteni, és kifizetni, mert bünti lesz belőle.
2015. febr. 10. 18:56
 5/5 anonim válasza:
Ha piacolni akarsz, nekem van jó ötletem. Ha érdekel, írj privit.
2015. febr. 20. 13:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!