Minden törvénytelenségért, amit a cég elkövet téged fognak keresni.
2015. febr. 4. 12:14
2/11 anonim válasza:
Arra figyelj, hogy semmit nem szabad megadni másoknak.
2015. febr. 4. 12:15
3/11 A kérdező kommentje:
Jó-jó! Nem az ilyen általános dolgokra gondoltam. Ennyi sütnivalóm azért van. Épp azért kérdeztem, hogy ne engem vegyenek elő. Hogy van-e valahol valami titkos kiskapu, hogy ezt kivédjem? És nem idegen, annak persze, hogy nem adnám ki semmim. Rokonféle, és ő is segített már rajtam. Ez ilyen kölcsönkenyér féleség lenne.
2015. febr. 4. 12:28
4/11 anonim válasza:
Ne legyél hülye. Semmi normális indoka nem lehet erre.
2015. febr. 4. 12:49
5/11 anonim válasza:
Ugye tudod, hogy az elmúlt években változtak az ügyvezetők felelősségre vonásával kapcsolatos jogszabályok?
(szerencsére szigorodtak).
Kétszer is gondold át.
Nekem nincs az a pénz, amiért ezt elvállalnám valakinek úgy, hogy gőzöm sincs a gazdasági ügyekről vagy a cég tevékenységéről, nem látok pénzforgalmat és iratokat.
Üdv: egy pénzügyes
2015. febr. 4. 13:41
6/11 anonim válasza:
Stróman leszel. Milyen buktatói vannak? Az egész magánvagyonoddal felesz, ha valami jó dolgot csinál a cég.
2015. febr. 4. 14:43
7/11 anonim válasza:
Alapító tag lennél? ajjaj.. csak óvatosan vagy inkább sehogy!
2015. febr. 4. 15:19
8/11 anonim válasza:
Arra figyelj, hogy ilyenbe ne menj bele...
2015. febr. 4. 16:56
9/11 anonim válasza:
"Jó-jó! Nem az ilyen általános dolgokra gondoltam. Ennyi sütnivalóm azért van."--- :) Ezek szerint nem!
"Lehet ebből bármiféle bajom?"---Teljes vagyonod elúszhat, börtönbe kerülhetsz, a maffia megetethet a halakkal... Amennyiben fakír vagy hajra, mindent bele!
2015. febr. 4. 19:25
10/11 lcps válasza:
Nézzük a megnevezéseket: A megbízód szemében stróman.
Mások szemében balek.
A tárgyaláson pedig, elsőrendű vádlott!
De mind ez kivédhető, ne csak aláirj, hanem gyakorold, és ellenőrizd a tevékenységet a számlázast és a szállitásokat.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!