Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Szeretnék MLM termékeket...

Szeretnék MLM termékeket boltban árulni. Van erre lehetőség? PL : Avon, Oriflame, Amway, Flp . Kell-e számlát (blokkot) adnom róluk? Hogyan lehet őket tovább értékesíteni?

Figyelt kérdés

2015. febr. 2. 23:07
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

Az AVON nem MLM cég. Akár tetszik akár nem. Ahol körbe-körbe jár a hálózat az nem MLM. Az AVON direkt értékesítő cég de mindegy is. Csak sokan azt hiszik, hogy MLM, de nem az.

Ráadásul bárki regisztrálhat és rendelhet saját magának. Csak ugye gondolom, hogy te is azon emberek közé tartozol aki lusta magának rendelni vagy fél attól bár ki tudja, hogy miért, hogy regisztráljon.

Én is regisztrálva vagyok az AVON-ba. Szóval most nagyon mellé lőttél.

2015. ápr. 28. 22:49
 22/24 anonim ***** válasza:
Imádom ezeket az okostojásokat. Kiscsillag, először is ki a f..szom vagy te, hogy idepofátlankodsz és minősítesz másokat? Ez az egyik. A másik: A kérdező felsorolta az Avont is, annak vagyok vásárlója, arról tudtam mondani valamit, azt magasról leszarom, hogy MLM, vagy sem. Harmadszor: Az Avon tanácsadók Tudtommal pénzért végzik a tevékenységüket, amibe az os beletartozik, hogy értékesítenek. Azt meg hadd döntsem el én, hogy milyen formában és honnan vásárolok. Köszi!
2015. ápr. 28. 22:54
 23/24 anonim ***** válasza:
Akkor talán nem ártana frissíteni az ismereteidet kiscsillag. Persze aki nem foglalkozik a pénzével annak úgyis mindegy. De gondolom, hogy neked mindegy, hogy valamit drágábban vagy olcsóbban veszel meg. Ezek után örülj neki, hogy számlát sem kapsz.
2015. ápr. 28. 23:01
 24/24 anonim ***** válasza:

Mi ez itt, óvoda?!? Az értelmesebb fél hagyja már abba, mert szétültetlek benneteket! :) Micsoda dolog ez, ilyen viselkedéssel lejáratni egy céget vagy iparágat?!? Most egyikőtök nevében írok a másiknak:

"bocs, hülyén viselkedtem"

Most a másik reagál:

"Jaj, ne haragudj, én reagáltam túl hevesen"

Na szép estét! ;)

2015. ápr. 28. 23:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!