Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Szeretnék MLM termékeket...

Szeretnék MLM termékeket boltban árulni. Van erre lehetőség? PL : Avon, Oriflame, Amway, Flp . Kell-e számlát (blokkot) adnom róluk? Hogyan lehet őket tovább értékesíteni?

Figyelt kérdés

2015. febr. 2. 23:07
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
88%

"Így elvben még csak blokkot se kéne adnom róla."

Dehogy nem kell adnod blokkot. Mivel te a terméket továbbértékesíted. Ezért arról köteles vagy számlát adni.

2015. febr. 3. 13:08
 12/24 anonim ***** válasza:
Egyébként megfelelő szerződéssel lehet árusítani kiskereskedelemben is ezeket a termékeket. Mert vannak ilyen szerződött partnerek én is ismerek. Viszont abba biztos, hogy egyik cég sem megy bele, hogy több cég termékét forgalmazd.
2015. febr. 3. 13:12
 13/24 anonim ***** válasza:

Nekem kost nem tiszta, hogy számlaképes vagy-e jelenleg, vagy sem a boltban.

Ha nem , akkor én a helyedbe nem csinálnék mást mint keresnék egy-egy üzletkötőt, leszerződnék velük megbízási szerződéssel X % jutalékért. 7-es adószámot ki lehet váltani hozzá és nem kell járulékot fizetned magad után. Egy domain címre aktiválnék egy online katalógust, amibe az összes szerződött partnered terméke megtalálható lenne, ami a vevői körödnek megfelel. (éves szinten kb 15-20 ezer forint nagyságrendet jelent)A kezdőcsomagjukat bizományba kihelyezném polcra + egy terminált, vagy tabletet betennék a boltba, amin lehet böngészni a termékeket. Időnként egy-egy ügynök tarthatja a termékbemutatóit nálad a boltban.

Nem kell ahhoz leszerződj az összes céggel, pláne nem hogy üzletépítő csomagként , meg árukészletként belefeccolj pénzeket. Független maradsz, kevesebb a költséged is, mint egy vállalkozással (ha nem lennél az esetleg) és nem vonatkoznak Rád olyan szabályok, amik az ügynökökre. Ahogy írtad teljesül minden pontja az üzleten belüli elhelyezésnek, ismertető átadásának. Ne hagyd hogy megvezessenek és be akarjanak léptetni mindenfelé. Olcsóban egyszerűbben és függetlenebbül is meg lehet ezt lépni, mindenféle extra kockázat nélkül. És még számlát se kell adnod a vásárlónak, mert azt a cég adja, aki ki is szállítja nekik házhoz a rendelését. Max a polcokon lévőkről, bizományi szerződéssel.

2015. febr. 3. 13:51
 14/24 anonim ***** válasza:
kost = most
2015. febr. 3. 13:51
 15/24 Timi179 ***** válasza:

Érdekes a téma!

Az biztos hogy az MLM tiltja a továbbértékesítést, így nincs mit szöszölni rajta, nem lehet és kész!

nem rakhatsz ki egy AVON terméket csak úgy a polcra, mivel ezt a szerződésed tiltja!

Az elgondolásod nagyon jó, hogy a hölgyeknek is kellene valami, szerezz egy plakátot és egy katalógust és rendeljenek tőled!!! Ezt megteheted!

2015. febr. 3. 14:16
 16/24 anonim ***** válasza:

Lépten-nyomon AVON-os pultokba meg boltokba lehet botlani. És a szerződés egyáltalán nem tiltja a továbbértékesítést. Sehol sincs tiltva. Csak a formája van korlátozva. De vannak bemutatótermek, ahol egy-egy cég termékeit meg lehet vásárolni. Amit a forgalmazók működtetnek és az adott cég engedélyezi.

De olyat egy cég sem fog engedélyezni, hogy három, négy márka termékeit árusítsd egyszerre.

Az más kérdés, hogy ezzel egyébként senki sem foglalkozik.

A gyógyszertárakban meg bioboltokban is látok NuSkin, FLP, Kiyani és más termékeket is. Aki megveszi azt nem érdekli, hogy te kivel vagy leszerződve. A cég meg nem fog veled pereskedni, hogyha nincs külön engedélyezve.

2015. febr. 3. 16:56
 17/24 anonim ***** válasza:

Most nyílt az Árkádban egy Biobolt. FLP-s termékeket is lehet kapni. Ennyit erről.

[link]

2015. febr. 9. 19:56
 18/24 anonim ***** válasza:
Sokan árulják ezeket a cuccokat az üzletükben, de nem tudom, mennyire éri meg. Ott ugyanis kénytleen vagy blokkot, vagy számlát adni. Ha úgy értékesíted, mint mások, akkor....akkor nem tudom mi van, mert én még Sosem kaptam számlát. Gondolom az ügynök nevére megy talán számla, azon az áron, ahogy már továbbadja. Ebbe Sosem gondoltam eddig bele. De boltban, ha valakinek eladod, azt neked tutira számláznod kell. Aztán vagy meg tudsz egyezni a forgalmazóval, vagy nem.
2015. ápr. 28. 21:49
 19/24 anonim ***** válasza:

ma 21:49

Te nem tudom, hogy mit és honnét vásárolsz, de számlát mindig adnak. Talán nem "ügynöktől" kéne vásárolni hanem a cégtől.

Vagy csak simán kamu amit ide írtál.

2015. ápr. 28. 22:04
 20/24 anonim ***** válasza:
Na, mivel nem tudod, hogy mit és honnan vásárolok, segítek, bár nem tartozik rád. Avon cuccokat szoktam vásárolni azon a módon, mint a legtöbben. Van a környezetemben egy úgynevezett Avon szépségtanácsadó, vagy mi a lószarnak nevezik őket. Hoz egy katalógust, kiválasztom, ami nekem kell, hozza, fizetem. Ilyen rém egyszerű. De persze, biztos kamu...te már csak tudod...
2015. ápr. 28. 22:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!