Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Ezzel lehet valamilyen vállalk...

Ezzel lehet valamilyen vállalkozásba kezdeni?

Figyelt kérdés

A haverom csinált egy 3d nyomtatót én meg fogok (folyamatban van) egy 3d szkennert (egy sima kamerával végigpásztázni a tárgyat és a szoftver generál egy 3d-s modellt).

Gondoltam mivel ezek eléggé "új" szakterületek, jó lenne pénzt is szerezni belőle. Őszintén még nem erőst tudjuk, hogy milyen irányba kéne elinduljunk mivel eléggé zöldfülűek vagyunk. Valahol a legalján szeretnénk elkezdeni elkezdeni minimális profittal.

2015. jan. 26. 20:22
 1/7 anonim ***** válasza:
Én meg a Télapó vagyok, de tényleg!
2015. jan. 26. 21:18
 2/7 anonim ***** válasza:

"haverom csinált egy 3d nyomtatót"

Na persze!

2015. jan. 26. 21:20
 3/7 anonim ***** válasza:
* ha tud csinálni egy 3d-s nyomtatót, akkor azt már el kell adni ár alatt, és meg is van a tökéletes üzlet!
2015. jan. 26. 21:20
 4/7 A kérdező kommentje:

Úr Isten...visszavonom a kérdésem. Úgy látszik, hogy nagyon rossz helyen kérdezősködök. Nem hiszitek el, hogy csinált egy 3d-s nyomtatót? Remélem 15-nél nem vagytok idősebbek...

Nézzetek körül az interneten (használjátok valami jóra is), nem annyira komplikált, három motort kell megvezérelni. Aki tud egy kis elektronikát és programozást az simán készíthet egyet...nameg a mechanikai vázat is illik jól összetákolni.

Amúgy meg nem a nyomtatót szeretnénk drágán elsózni hanem pénzszerzésre felhasználni.

2015. jan. 27. 17:04
 5/7 anonim ***** válasza:
Hát ez pont nem csak a 3 kismotor vezérléséről szól :)
2015. jan. 27. 19:03
 6/7 A kérdező kommentje:

Pedig pont, hogy de. Három "kis"motor, mivel csakis transzlációt kell végezzen a fej a három tengely mentén (természetesen lehet többet is rakni tengelyenként...ha kis nyomatékú motorokat használunk).

A motorok léptetőmotorok, vezérlőket tucatjával lehet kapni akár az ebay-en is. A számítógép oldali szoftver ami komplikáltabb..feloszt egy 3d-s modellt rétegekre és körbejárja a szeleteket, elküldve a koordinátákat a motor vezérlőnek. A fej a műanyag huzalt megolvasztja...akár egy sima cinező, egy ellenállás nagy feszültség alatt.

Na de ha te annyira okos vagy, mesélj nekem miről is szól ez. Elhiszem, hogy nehéznek tűnik ha még egy léptetőmotort sem forgattál meg...de akkor legalább ne vádaskodj.

Csak, hogy végképp hazugnak tartsál elárulom, hogy az államvizsgám egy párhuzamos robot tervezése és kivitelezése volt. Az is négy motor meghajtásáról (ott a végberendezésen még volt egy motor, mivel négy szabadságfokú volt a robot) és egy számítógép oldali szoftverről szólt.

2015. jan. 27. 19:19
 7/7 anonim ***** válasza:
elég jól hangzik, de a helyedben elmennék valamilyen gyárba, viszonylag ott is tudnál pénzre szert tenni.
2015. márc. 25. 20:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!