Weboldal, programozás diákként pénzért?
Figyelt kérdés
Mi a teendő, ha programokat és weblapokat készítenék pénzért vállalatoknak, magánszemélyeknek, cégeknek...Ezt hogy végezzem legálisan? Mit kell tennem?2015. jan. 26. 19:09
1/4 anonim válasza:
Hány éves vagy?
Szerintem ki kell váltani az egyéni vállalkozóit, szerintem ez a legegyszerűbb, legolcsóbb (az indulás is és a fenntartás is). De ehhez kell szakirányú végzettség (legalábbis régen kellett).
2/4 A kérdező kommentje:
17 eves vagyok. Es ezert csak egyszer kell fizetni? Havonta valamit nem kell?
2015. jan. 26. 20:44
3/4 anonim válasza:
Ennek is van fenntartási költsége, mert a könyvelő nem ingyen dolgozik. De nettó 5-6000 ft/hónál nem több.
De akármilyen vállalkozási formát is indítasz, annak van havi költsége.
Ha nincs ismerősöd, akin keresztül tudnál számlázni, akkor nincs más megoldás.
Keress fel egy könyvelőt, ő segít a helyes működési forma kiválasztásában is.
4/4 anonim válasza:
Vagy ha van egy ismerősöd (barátod apukája) vagy akárki akinek kell, akkor nála is vállalhatsz munkát. Nem tudom, hogy úgy személyesen törvénybe ütközik-e, de szerintem 4 szem közt nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!