Így tudok pénzt keresni a YouTube-nál?
Figyelt kérdés
Egy animét szeretnék újra feldolgozni, név szerint a Dragon Ball GT-t. A feldolgozásban szerepelnének a saját rajzaim és animációim illetve maszkolási módszert alkalmaznék. Az eredeti képsorokat pedig megpróbálnám tükrözni vagy eltorzítani valahogy, a hangokat is kissé torzítanám, így semmi copyright hülyeség nem lenne belőle. Viszont nem tudom hogy ezzel tudnék-e pénzt keresni mert tudom hogy a karakterek és a nevek meg az alapsorozat és az animációi a japán gyártóké tehát minden jog az övéké. Pedig nagyon jó ötleteim vannak és szerintem nagy sikert tudnék aratni és jó lenne ha egy kis pénzt szerezni belőle.2015. jan. 21. 00:33
1/4 anonim válasza:
Inkább írj újat, ha vannak jó ötleteid.
2/4 anonim válasza:
A YouTube-on partnerséggel tudsz olyan helyzetbe jutni, hogy pénzt kapj a nézettséget után. Oda elég nehéz bekerülni. És ha valaki jelenti a videót, mert valami baja van, törölnek, mint felhasználót.
3/4 anonim válasza:
Ezzel nem fogsz tudni érvényesülni, mivel nem a saját termékedet dolgozod fel, gy előbb utóbb törölni fogják és kivágnak az oldalról. Viszont van egy módja , hogy saját tartalom nélkül is keressél pénzt a youtube-on csak ezt sokan nem tudják.
4/4 anonim válasza:
"így semmi copyright hülyeség nem lenne belőle"
Dehogynem, az eredetit egy kicsit átbuherálod. Az még mindig nem a te szellemi terméked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!