Mennyi pénzt kaphatnék a youtube videóim utána, ha havonta 3 ezren nézik meg őket?
Az összes videó megtekintésének együttes száma a 3.000 havonta.
Még régen feltöltöttem pár videót, amik viszonylag népszerűek lettek. 258.770 megtekintés van az összes videómon egybevéve.
Megérné kipróbálnom?
Nagyjából olyan 35000- 40000 megtekintés per hónap, és ezért kaptam havonta kb 3 dolcsit, vagyis magyar pénzben durván 1000 forintot, ez kb 4 éve volt.
A te esetedben nem hinném, hogy pénz járna érte, egyébként a youtube automatikusan felajánlja neked a partnerséget, ha elérsz egy szintet (nekem is automatikusan felajánlotta).
Ha pénzt akarsz keresni rajta akkor az olyan 300-500 ezres megtekintéstől kezdődik havonta, hiszen nem egyenes arányosan fizet, hanem valamilyen más logika alapján, azaz nem az én megtekintésemhez mérd a pénzedet.
Ha nem vagy a partnerük, akkor kereken 000Ft.
Amennyiben az vagy, akkor a partnerszerződésedet olvassad el, abban pontosan le vannak írva a dolgok!
tudnám miért van mindenki lepontozva, szerintetek havi 3000 megnézésért fizet a youtube?
ne röhögtessétek már ki magatokat
Igen ad 3.000-ért is, engem csupán annyi érdekelt, hogy kb mennyit, amire a 2. válaszoló volt kedves és megadta a választ, köszönöm neki!
1 szóval sem utaltam arra, hogy ebből akarok megélni, de ha esetleg kis erőfeszítéssel el tudok érni havi 5 dollárt, már az sem rossz és később ki tudja...
Ajánlott partnerséget, ezért jöttem ide közétek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!