Mi legyek ezek közül?

Figyelt kérdés
Még 12 éves vagyok, és nem tudom eldönteni mi szeretnék lenni. Konkrét terveim azonban vannak: Nagyon értek a gépekhez, imádok minden számítógépes munkát. Fateromnak szoktam néha "dolgozni" képek készítésével, weboldal és videószerkesztéssel stb. Engem legjobban a videojáték-fejlesztés vagy programozás, fotózás, operatőrködés érdekel. Imádok fotózni, videózni is. Sajnos egyenlőre anyagi helyzet és anya miatt csak egy kompakt gépünk van, de amit lehet kihozok belőle. Jövőre szeretnénk Bridge gépet venni. Anyu pedig még a szuper-autómatán is alig tud elmosásmentes képet készíteni :) Szerintetek ezek közül melyik a legjobb? És miért? Melyikkel lehet legjobban megélni? Melyikre van nagyobb kereslet?

2014. dec. 19. 14:49
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
A filmezést tartsd meg hobbinak, és legyél programozó, vagy etikus hacker.
2014. dec. 23. 20:08
 12/12 anonim ***** válasza:
+1 a programozásnak
2015. márc. 29. 13:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!