Nem tudom melyik legyek. Ami közül választani szeretnék az operett színész vagy tanítónő. Melyik legyek?
Figyelt kérdés
Izgulok de már nem annyira. Tudom, hogy nagyon különböző a kettő de azért válaszoljatok.2014. márc. 25. 22:10
1/4 anonim válasza:
Esetleg némi támpont?
Pl. melyiket miért szereted?
Amúgy nem választhatsz olyat, hogy csak operett színész.
2/4 A kérdező kommentje:
Szeretek énekelni és szeretem az operettet és a gyerekekkel is szeretek foglalkozni
2014. márc. 26. 18:12
3/4 anonim válasza:
Tanárnak most nem jó lenni, mert mindenki szidja, pénzt nem kap sokat, a gyerekek meg a fejére nőnek.
Akkor már inkább legyél színész: az sem egy életbiztosítás, és nagyon önállónak kell lenned, de legalább nem néznek hülyének.
4/4 anonim válasza:
Szerintem inkább tanító legyél, mert akkor tudsz szervezni mindenféle előadásokat, és sok embernek jót tehetsz vele, a színészet nagyon bizonytalan, és ne hidd el az előzőnek, hogy olyan rosszul keresnek a tanárok, most lett az életpályamodell, ami alap 130 nettóról indul, ennél egy közalkalmazotti státuszú operettszínész sokkal kevesebbet kap. A tanító pálya sokkal szebb is, és mellette lehetsz színházzal, színjátszással foglalkozó ember is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!