Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Szerintetek van lehetőség...

Szerintetek van lehetőség ebben a vállalkozás-ötletben?

Figyelt kérdés

Mezogazdasagi ingatlanok adasvetelevel, haszonberletevel szeretnek foglalkozni. Nem idegen tolem a dolog, foldhivatalban dolgozom!

Az elkepzeles olyasmi lenne, mint egy ingatlaniroda, csak foldvagyonnal. Tisztaban vagyok a jelenlegi foldtorvennyel, annak minden elonyevel es hatranyaval( bar azt hiszem csak hatranya van), tudok a kifuggesztesrol, az elovasarlasrol, es arrol h sokszor csak fel ev utan kapja meg az elado a penzet. En megis latok benne valamit, mert ugy latom a hivaalban, hogy pezseg a foldpiac, es pl en is most adok el egy sajat tulajdonu foldet, es sikerult megbeszelni a vevovel h a szerzodeskoteskor kifizeti nekem a vetelar 50%-at, tehat sztem sikerulne azert olyan zerzodeseket kotni h ne kelljen fel evet varnom a jutalekra. Szeretnek felvenni is nehany embert, ill arra gondoltam kiveszek egy lakast irodanak. Az anyagi keretem meg van ra. Mit gondoltok??

2014. dec. 9. 12:40
 1/1 anonim ***** válasza:
Össze tudsz szedni havonta 100 tulajt akinek van eladó földje? Mert ebből 10 fog belemenni hogy együttmáködjön veled és 1-et fogsz eladni.
2014. dec. 9. 13:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!