Reálisak a terveim?

Figyelt kérdés

Szóval arra gondoltam,hogy a neten elkezdenék kereskedni,szépen lassan kiépíteni egy kisebb vállalkozást,majd ha eleget kerestem akkor nyitnék egy saját boltot(nem a neten).Persze közben elvégeznék egy boltvezetői tanfolyamot.

Vagy hogy máshogy lehetnék kereskedő?

2014. nov. 25. 14:12
 1/6 anonim ***** válasza:
Szerintem a netes bolt többet ér, mint egy offline bolt.. Akkor nyitnék boltot, ha nem, vagy nehezen lehetne csomagolni az árut. Ha meg szolgáltatásról van szó, ahhoz szerintem nem szükséges bolt, kivéve ha egészen nagyban csinálod.
2014. nov. 25. 14:35
 2/6 anonim ***** válasza:
A tervek reálisak, rengetegen csinálják ezt. Más kérdés hogy a piac eléggé telített (Kínából bármit lehet rendelni ingyen postával, és itthon is rengeteg online bolt van), és az adózással is képben kell legyél hogy ne legyen problémád a NAVval.
2014. nov. 25. 14:35
 3/6 A kérdező kommentje:

és kezdéshez mit ajánlanátok?gondolkodtam azon,hogy mivel az mmorpg-kel viszonylag képben vagyok,ott különféle feketepiacokon vásárolnék "temékeket",és azokat adnám el haszonnal.

Vagy a másik ötletem,hogy ilyen olx-en meg hasonlókon vennék mondjuk olcsó telefonokat és azokat adnám el

2014. nov. 25. 14:40
 4/6 anonim ***** válasza:

Szia,

Ha rám hallgatsz (nem kell), akkor ezt nem csinálod.

Tuti bukta.

Csak egy példa...aki ugyanezt csinálja és észreveszi, hoyg vagy fel fog nyomni minden fórumon. Mivel az egészet feketén műveled, biztos a lebukás.

Fogj bele másba.

Sok szerencsét!

2014. nov. 25. 19:25
 5/6 anonim ***** válasza:

"az mmorpg-kel viszonylag képben vagyok,ott különféle feketepiacokon vásárolnék "temékeket",és azokat adnám el haszonnal.

Vagy a másik ötletem,hogy ilyen olx-en meg hasonlókon vennék mondjuk olcsó telefonokat és azokat adnám el"

Hát mindkét esetben hatalmas a hozzáadott érték, amit a vásárlóidnak adsz, nyilvánvalóan tolongani fognak. Ja, nem, az olx-en meg tudják venni maguknak is, az mmorpg-s feketepiaci "temékek" (sic!) forgalmazása biztos szintén bombaüzlet. Szóval ezt még át kéne gondolnod párszor.

2014. nov. 25. 22:42
 6/6 anonim válasza:
alaptőke?
2014. dec. 10. 22:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!