Reálisak a terveim?
Szóval arra gondoltam,hogy a neten elkezdenék kereskedni,szépen lassan kiépíteni egy kisebb vállalkozást,majd ha eleget kerestem akkor nyitnék egy saját boltot(nem a neten).Persze közben elvégeznék egy boltvezetői tanfolyamot.
Vagy hogy máshogy lehetnék kereskedő?
és kezdéshez mit ajánlanátok?gondolkodtam azon,hogy mivel az mmorpg-kel viszonylag képben vagyok,ott különféle feketepiacokon vásárolnék "temékeket",és azokat adnám el haszonnal.
Vagy a másik ötletem,hogy ilyen olx-en meg hasonlókon vennék mondjuk olcsó telefonokat és azokat adnám el
Szia,
Ha rám hallgatsz (nem kell), akkor ezt nem csinálod.
Tuti bukta.
Csak egy példa...aki ugyanezt csinálja és észreveszi, hoyg vagy fel fog nyomni minden fórumon. Mivel az egészet feketén műveled, biztos a lebukás.
Fogj bele másba.
Sok szerencsét!
"az mmorpg-kel viszonylag képben vagyok,ott különféle feketepiacokon vásárolnék "temékeket",és azokat adnám el haszonnal.
Vagy a másik ötletem,hogy ilyen olx-en meg hasonlókon vennék mondjuk olcsó telefonokat és azokat adnám el"
Hát mindkét esetben hatalmas a hozzáadott érték, amit a vásárlóidnak adsz, nyilvánvalóan tolongani fognak. Ja, nem, az olx-en meg tudják venni maguknak is, az mmorpg-s feketepiaci "temékek" (sic!) forgalmazása biztos szintén bombaüzlet. Szóval ezt még át kéne gondolnod párszor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!