Pályázatra kellene a segítségetek! Ezt hogyan írnád fel?
Figyelt kérdés
Bevétel-és költség terv számítás résznél elakadtam. Ezt hogyan vezetnéd fel, ha fodrászatot működtetnél vállalkozóként? Egyébként már egy működő fodrászatról van szó, én szeretnék széket bérelni vállalkozóként, és a munkaügyibe kellene az üzleti terv ezen része (is).2014. szept. 30. 17:09
1/2 A kérdező kommentje:
nem több oldalnyi tervet vállalnék, hiszen nekem sem kell annyit írnom, csak úgy nagyjából az elkezdés...
2014. szept. 30. 17:10
2/2 anonim válasza:
Gondolom elkészítesz egy mérleg-szerűséget. Egyik oldalon a tervezett bevétel, hogy szerinted megfogsz nyírni egy hónapban 20 férfit, csinálsz 5 kontyot meg 4 hajfestést, odaírod az egységárakat, a csoport összesent és a teljesen összesent, szal h ezekből lesz x ft bevétel.
Aztán a másik oldalon a költségek, mint pl. a bérleti díj rád eső része és a dolgok amik minden hónapban szükségesek a munkádhoz, sampon, víz, kezdetben fésű meg olló stb. (ugye azért kezdetben, mert azt nem veszel minden hónapban, csak az elsőben), és ez összesen y ft. És akkor lehet látni,h szerinted mennyire lesz jövedelmező.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!