A TÁMOP-2.3.6. B-12/1 (Fiatalok vállalkozóvá válásának támogatása pályázatra) csak azok jelentkezhetnek akik az "A" részre is jelentkeztek?
Igen
"További feltételek:
· A támogatást igénylő rendelkezik és pályázatához csatolta a TÁMOP-2.3.6.A-12/1. konstrukcióban elkészített és jóváhagyott üzleti tervet (társasvállalkozások esetén közös üzleti tervet kell elkészíteni).
· A támogatást igénylő rendelkezik és pályázatához csatolta a TÁMOP-2.3.6.A-12/1. konstrukció kedvezményezettje által kiállított, az üzleti tervet jóváhagyó dokumentumot.
· A támogatást igénylő rendelkezik és pályázatához csatolta a TÁMOP-2.3.6.A-12/1. konstrukció keretében teljesített képzés(ek) eredményes elvégzéséről szóló
tanúsítvány(oka)t."
"Jelen pályázati kiírás képezi a konstrukció második pályázati ütemét.
A második pályázati ütemben könnyített elbírálású pályázat keretében az első ütembe bevont fiatalok pályázhatnak a konvergencia régiókban üzleti tervük megvalósításához - egyéni vállalkozóként, vagy az általuk létrehozott mikrovállalkozások - maximum 3 millió forint, társaságonként maximum 6 millió forint (abban az esetben, ha az alapítók közül legalább 2 fő megfelel a célcsoporttal kapcsolatban meghatározott kritériumoknak) vissza nem térítendő támogatásra. A projekt ideje alatt a jogosultságot biztosító személy(ek) tagsági viszonyát meg kell tartani."
Ha komolyak az elképzeléseid, szívesen segíthetek valami általad pályázhatót is keresni! Írj privát üzenetet!
Én is az előbb kaptam tájékoztatást a fentebb említett részletekről. Viszont én ezt abszolút jó kezdeményezésnek tartom! A pályázatok nem azért vannak, hogy valaki a foglalkoztatását meg tudja belőle oldani! Egy piacképes ötlet megvalósításához adják meg a "kezdő lökést"!
Persze kockázatos vállalkozónak lenni, bármilyen félrebecsült számítás, vagy előre nem látható gazdasági tényező felbukkanása vagy változása könnyen csődbe vezetheti a céget. Viszont ez mindig fennáll!
Az, hogy 2,7 millió vissza nem térítendő támogatást kap valaki, illetve rengeteg szakmai segítséget is az induláshoz, nagyon JÓ KEZDEMÉNYEZÉS!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!