Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Fundamenta ügynök szeretnék...

Fundamenta ügynök szeretnék lenni. Hogy kezdjek bele?

Figyelt kérdés
2010. jan. 20. 17:25
 1/8 anonim ***** válasza:
44%
Sehogy! Nagy átb@szás. Nekem két haverom is elkezdte, de mind a kettő megbánta.
2010. jan. 20. 18:04
 2/8 anonim válasza:
100%

Én 2 évig csináltam ezt a munkát.Az elején minden szépet és jót mondanak.Csapatmunka, segítség stb

Egy hónap múlva már ilyeneket csináltak:

Este 10-kor felhívtak,hogy ha 5 perc múlva nem vagyok az irodában akkor ki vagyok rugva.mondanom sem kell,hogy egyedül voltam 3 kisgyerekkel,nem voltak erre sem tekintettel soha!

Ha jól teljesítettem,akkor a megkötött számláim "véletlen" más nevére lett bekódolva.Pl valaki új munkatárséra,mert így a felette lévő is kapott jutalékot.Mindenkinek csak addig segítettek amíg az érdekük azt kivánta.Minden féle költekezésre rávettek,mondván,hogy ez kell ahoz,hogy a környezeted lássa neked nagyon jól megy.Szintet lépni csak akkor lehet,ha ezzel nem veszélyezteted a feletted lévő jutalék külömbözetét,mert másként a fejedre lépnek.Két éven át szivattak,zsaroltak,mert tudták szükségem van a gyerekeim eltartásához a munkára.A végén már annyi hitelem volt,hogy teljesen tönkre mentem.Én Csongrád megyében dolgoztam és sajnos nagyon sok embert láttam a két év alatt mind lelkileg mind anyagilag tönkre menni!

Nem tudom az ország egyéb területén hogy zajlik ez a munka,de sajnos azt hiszem ez egy sémára épül!Nálunk ez a lelki terrorból állt legfőképpen.

Tehát nagyon gondold át,hogy mit teszel,mert egy vagyon mire elvégzed a tanfolyamokat amiket kötelezően előírnak ahoz ,hogy egyáltalán elkezdhesd ezt a munkát és mondanom sem kell,hogy ezeket később más munkahelyen nem tudod használni.

2010. jan. 20. 18:31
 3/8 anonim ***** válasza:

A fundamentának csak a lakástakarékja a jó.

Hitel mellé kapcsolva egy biztosítás sokkal jobb. Így nehezebben eladható.

Amit el tudsz adni az a takarékpénztár

De ugye az 4 és 8 évre szól.

Neked kell látni h a környékeden van-e erre igény.

Mert ugye mérlegeld h meg tudsz-e majd élni belőle.

2010. jan. 20. 19:39
 4/8 A kérdező kommentje:
Csak mellékállásba gondoltam,de azt hiszem már nem szeretném. Nem is gondoltam bele,hogy tanfolyamokat kell elvégezni és feletted is vannak emberek stb.
2010. jan. 21. 09:33
 5/8 anonim ***** válasza:
67%
Felejtsd el!Házalós könyörgős alantos munka!
2010. jan. 21. 23:31
 6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, már nem szeretnék Fundamenta ügynök lenni.
2010. jan. 22. 09:17
 7/8 anonim válasza:
Jó nagy hülyék az előző válaszolók. Én azt mondom neked, hogy ez lehet életed legjobb döntése. Igen. A legjobb. Persze csinálni kell. Sokat. És vannak hepe-hupák. De szerintem megéri. Menj el az alapoktatásra és kezdj bele. Veszíteni nem veszítesz. És ne feledd, általában mindenki a rosszat kürtöli világgá..a jó tapasztalatokat nem annyira. Pedig lehet, hogy abból több van. Sőt. Biztos.
2010. márc. 6. 13:52
 8/8 anonim válasza:
84%

Engem egy régi ismerősöm keresett meg...

Régóta nem is beszéltünk,örültem is,hogy felhívott,de aztán belekezdett a "csodálatosan megváltozott az életem,mert valóra fognak válni az álmaim és nekem hála a tiédek is" agymosott szövegbe!Mondta,hogy jönnek a kollégái és tartanak nekem 1 órás előadást,mondtam oké...De aztán utánaolvastam fórumokon,nemis olyan álomszép,mint amilyennek mondják,inkább meggondoltam magam,lemondtam a találkozót,de most már a számcserén gondolkodom,mert nem lehet őket lerázni...Szünet nélkül hívnak,de én nem vagyok gyógypedagógus,hogy bábjátékkal adjam elő,hogy nem érdekel!Egyszer elmondtam és kész!

Az borított ki először is,hogy az én jófej haverom olyan lett,mint egy szektatag,akármit kérdeztem tőle,mindenre azt válaszolta,hogy most már minden rendben,mert ebben a munkában megtalálta élete értelmét!Hát nekem van külön életem értelme,meg munkám is,dehát...

Nem válaszoltam a kérdésre,de köszönöm annak,aki elolvasta a válaszom és a kiborulásom!

2010. márc. 12. 16:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!