Ha volna elegendő pénzed mibe fognál bele?

én a piacit figyelve megnézném, mire van igény :)
keresnék egy (illetve már van, csak tőkém nincs hozzá, így játszanom kellett kicst - ui. nem lopást/illegalitást jelent!) olyan piac részt, amit ha nem is folymatosan, de pár üzletkötést megcsinálva tőkéhez jutok, így lesz pénzem utána nézni pár piaci dolognak, hogy eldönthessem, mire van igény és el is kezdhessem.
Amolyan fele rész információkersés, fele rész kivitelezés módszerrel csinálnám, apró részt meg zsebre lazításképpen (hétvégi kikapcsolódás stb., azt sem szabad hagyni, hogy kiégj...ezeket egyszerre kell megtanulni kezelni).
Tehát előbb az igényeket felmérném, és csak utána húznék fel egy vállalkozást rá.
Arra is gondoltam, hogy mivel tőkém nincs, gyorsabban haladnék, ha befektetőnek, vállalkozóknak részesedésért adnék tanácsot (magyarul ha majd keres rajta, én is akkor keresek, így fair), de előbb megpróbálkozom az elsővel. Mindenképpen a piaci elemzés lenne személy szerint a fő feladatom.
mi a f*sznak pontoztátok le az utolsót? szerintem nagyon is korrekt választ adott..
Bocsi az offért de már kikivánkozott belőlem.
mivel gyermekfogász-fogszabályzós szakorvosi diplomám van, bérelnék egy saját rendelőt egy poliklinikán, felvennék magam mellé egy asszisztenst, oszt' hajrá.:DD
most egyenlőre csak közalkalmazottként dolgozom mert még egy év van a szakvizsgámig, most még gyűjtögetem a tőkét, de ki tudja mi lesz :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!