A mai világban nagy elvárás, hogy egy irodaszer kereskedőnek legyen faxgépe, internet elérhetősége, scannerje stb?
2014-ben az email olyan alap, mint a postacím. (sőt...)
Azt meg csak te tudod, hogy neked megéri-e a mászkálást és a fáradtságot az ügyfél. Ha nem éri meg meg kell neki mondani, hogy csak mailen vagy faxon fogadsz el megrendelést és punk tum. Ha meg így is megéri neked vagy szükséged van rá akkor ne háborogj.
Az meg már ne is haragudj gyerekes non-szensz, hogy azon pattog mindkettőtök, hogy kinek milyen kocsija meg háza van... Ez kit érdekel az üzlet szempontjából?!
2014-ben az email olyan alap, mint a postacím. (sőt...)
Azt meg csak te tudod, hogy neked megéri-e a mászkálást és a fáradtságot az ügyfél. Ha nem éri meg meg kell neki mondani, hogy csak mailen vagy faxon fogadsz el megrendelést és punk tum. Ha meg így is megéri neked vagy szükséged van rá akkor ne háborogj.
Az meg már ne is haragudj gyerekes non-szensz, hogy azon pattog mindkettőtök, hogy kinek milyen kocsija meg háza van... Ez kit érdekel az üzlet szempontjából?!
4. félre értettél engem nem érdekel, csak ő tett már megjegyzést rá, aminek effektíve semmi köze a közös munkánkhoz. Nekem úgy megéri neki dolgozni, ha az eredeti megállapodásunkhoz híven egyszer megyek hozzá, ergo a kész melóval. Ezerszer elmondtam neki, hogy mit hogy csináljon, adtam neki megszerkesztett megrendelőlapot is, de nem használja. Árlistát is kapott, de mégis mindig felhív, hogy mi mennyibe kerül. Szerintem nem normális az ember. Mindenért csak a telefont kapkodja fel. komolyan nem tudok már mit csinálni vele. Persze, hogy hoz hasznot, vagyis hozna ,ha normálisan csinálná, ezért vagyok vele dilemmában. Annyit tudok róla, hogy hipohonder és pánik beteg. Lehet ennek köze van a munkához való hozzáállásához?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!