XXI. században az egyik legjobb vállalkozási forma az internetes vállalkozás?
Egy internetes oldal elindítása elvileg szinte semmilyen befektetést nem igényel, csak időt, és háttértudást, mondjuk azt dögivel :)
De az nagy előny lehet, hogy az internet 0-24-ig üzemel az év 365 napjában, szóval a befektetett idő és energia hamar megtérül(het)
De mi ma a legjobb befektetés az interneten?
Sportfogadás? Online webshop?
Hosszútávon? webshop
Persze csak ha értesz hozzá, ha nem, akkor bukás lesz.
Internetes vagy nem, a vállalkozás az vállalkozás, s a siker alapelvei ugyanazok. Ha nincsenek meg az alapok, nem fog működni. Ezek: valódi értéket képviselő termék, vagy szolgáltatás; ügyfélkör/vásárlók (jó marketing); s ha már internetes, egy automatizálható értékesítési weboldal.
S lehet, hogy nem igényel nagyobb tőkét, de az idő és tudás az igenis befektetés, s ha a nulláról kezded, nem is kevés. Az a jó, ha ezeken a kulcsfontosságú pontok többé-kevésbé már fel vannak építve (nem neked kell hónapokig tesztelni, stb.), s a saját munkád már "csak" a marketingre összpontosíthatod.
Én is valami ilyesmit kerestem, s találtam is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!