Hogy kezdjek vállalkozást?
Bár még fiatal vagyok, már most elszeretném tervezni a jövőmet, amit én úgy képzelek el, hogy az egyetlen munkám az az, hogy a saját vállalkozásaimat és esetleg cégeim után intézem az ügyeket.
Ezt azzal magyarázom, hogy bár még fiatal vagyok és életem felén sem vagyok még túl, már elegem van a mások alá rendeltségébõl,a korán kelésbōl és az alkalmazottak alacsony fizetésébõl.
Szóval mik azok a vállalkozások amik tényleg megérik? Én ingatlan kiadâsokban és éttermekben gondolkodtam, de viszont kiszámoltam hogy ahhoz hogy legyen három házam ahhoz kell kb. 20 év, és még se házam, se autóm, semmi, csak három ház, amiből még pénz se jön.
A másik dolog az pedig az, hogy ahhoz, hogy pénzt keresd, költeni kell, ahhoz pedig tõke kell. Mi lenne a legjobb tõke szerzési mód? Én sima munkás fizetésben gondolkodtam a mérnöki szakmában.
Szerintetek?
Hát, küldenék neked egy számot:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!