Van valami hátránya egyéni vállalkozásnál, ha minél több tevékenységi kört felveszek?
Figyelt kérdés
Úgy tudom, itt nem kell fizetni érte, így ami még most induláskor felmerül bennem, hogy szolgáltatni szeretnék abban a kategóriában is, azt érdemes felvenni, ugye? Van ennek valami hátránya?2014. júl. 31. 20:43
1/1 TappancsMancs válasza:
Szerintem van de biztos lesz aki nem ért vele egyet. Ha mindenféle tevékenységet bejegyeztetsz az azt mutatja, hogy gőzöd sincs mit csinálnál. Ráadásul aki mindent csinál az jól egyet sem, ez a tapasztalat. Szerintem jobb ha tudod mit csinálnál és hogy az menni fog e? Vagy találgatsz és ha "nem jön be" ott a másik és a 3dik stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!