90 millió forintból milyen nyereséges vállalkozást lehetne nyitni?
szerintem nyiss szórakozóhelyeket!
az jó befektetés, és lesz is rendesen lóvé...
Megveszel egy lepukkant discot, csilli-villire megcsinálod, világhírű dj-ket hívsz- (tiesto stb) és kész!
Tied lesz a legelitbebb bulihely a környéken, és mindenki oda akar majd bejutni, és ezért tejelnek rendesen a belépéskor...
utsó vagyok:
akkor épp most olvastam a blikk-be hogy nem tudják mi lesz az állami luxus üdülőkkel....
Üdülőszálló, Révfülöp---->50-100 milla, átlagos műszaki állapot, 52 szoba
Balatonfüred, üdülőszálló 12 szoba, átl. műszaki állapot, 50-75 milla
Üdülőtábor, Boglár átl műsz állapot, 35-65 milla
itt nézz körbe
Esetleg, ha jól felvirágoztatnál egy ilyen helyet, abből lenne profit!
Én a helyedben import-export vállalkozást indítanék. Nekem már megvan rá a konkrét ötletem, de olyan még nem igazán van, én meg "csóró" egyetemista vagyok, ehhez a bulihoz kb 15-20 misi elég lenne, és, ha országosan nyomnám, havi 2-3M realizálható profit lenne, plusz az egyéb opciók. Ehhez jön még hozzá, hogy meló alatt tulajdonképpen a fél világot bejárod :)
Szerintem ne azon gondolkozz, hogy mi hoz nagy lét. Ami nagy pénzt hoz, ahhoz vagy egyedi ötlet kell, vagy beszállni egy maffia-körbe. Az mindenesetre biztos, hogy hosszú távon a kombinált szolgáltatásoké a jövő, amikor egyszerre több dolgot tudnak elintézni. Ha a sütőiparban akarsz mozogni, elgondolkoznék egy kisebb gyárüzem építésén. Nem kell törődnöd az ügyfelek kiszolgálásával, csak a termeléssel. Mindenesetre, mint minden vállalkozás indítása előtt, csinálj egy piackutatást, hogy van-e rá igény, illetve tudnál-e olyan költségekkel gyártani, hogy a végső kisker ár nagyjából a jelenlegiekkel megegyező, vagy azoknál alacsonyabb legyen, VAGY tudsz-e olyan marketing-hátteret biztosítani a termékeidnek, ami miatt inkább azt viszik (reklám, márkázás, vásárlói hírnév).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!