90 millió forintból milyen nyereséges vállalkozást
lehetne nyitni?
1/17 anonim válasza:
Szerintem a sima pékségekkel nem tudod/érdemes felvenni a versenyt, de én valami olyasmiben gondolkoznék a helyedben,hogy ilyen BIO jellegű ,és különleges pékárukat készíthetnél,forgalmazhatnál. Természetesen olyan helyen tedd ezt, ahol az emberek megengedhetik maguknak a drágább kenyeret,pékárut, pl. Pesten és környékén,vagy valamelyik nagyobb dunántúli városban.
Majd írj vissza,hogy mit gondolsz róla :)
2010. jan. 10. 18:38
2/17 A kérdező kommentje:
Nincs a BIO-ra kereslet, pedig én is gondolkoztam rajta. Az embereket nem érdekli, hogy milyen, és mennyi adalék van benne, illetve, hogy van-e egészségkárosító hatása. Igazábol profilt szeretnék váltani, amivel több pénzt lehetne csinálni. így csak havi 800.000- 1.000.000 Forint a nyereség, de én olyasmit akarok, amiből havonta 3-4 millió forintot is lehetne keresni.
1 milliós nyereséget minek kockáztatni?
2010. jan. 10. 18:44
A bio cucc az tényleg felejtős, nem érdekli az embereket. A wellness most nagyon megy, pontosabban ömlik az iparágba a pénz, mindenki wellness szállodát nyit. Én valahogy viszont nem hiszek benne, szerintem pár év múlva válságban lesz, mert a magyar többségnek nincs annyi pénze (se igénye), hogy rendszeresen járjon, külföldit meg elüldözzük a jó magyar modorunkkal.
Nyithatnál StarBucksot :) 90 millióból akár 3 is kitellik, és 1 hoz 30 milliót
2010. jan. 10. 19:04
30 helyett 3*1-et (havonta)
2010. jan. 10. 19:05
ahhh, miért nem lehet a választ módosítani...Szóval 1 hoz 1 millát és a 3 havi 3-at...
2010. jan. 10. 19:06
starbucks már nyilik pesten, már keresek az alkalmazottakat
2010. jan. 10. 19:08
És? Van még azért az országban elég város ami eltart 1-et
2010. jan. 10. 19:10
9/17 A kérdező kommentje:
Budapesten kívül StarBucks nem élne meg más városban. 1000 forint/ kávé csak a Budapesti jobbmódú lakosok engedhetik meg maguknak. Egy ilyen pl. Miskolcon, vagy szegeden-debrecenben nem élne meg.
10/17 anonim válasza:
Komolyan a Gyakorikérdések.hu közönségétől akarod megtudni mit csinálj 90 Millával? Azt mondta egy magyar multimilliomos - aki egy könyvstanddal kezdte és most könyváruház-lánca van -, hogy ha nincs ötleted, nem jön belülről, akkor fektesd be a pénzed... stork...
2010. jan. 10. 19:25
Kapcsolódó kérdések: