Mindenképp a kezdetektől ki kell váltanom a vállalkozóit? Házhoz mennék 3D szempillát rakni, tölteni!
Figyelt kérdés
Míg ki nem alakul a vendégkör nehéz lenne magam után fizetni a járulékot.Házhoz mennék,tehát saját üzletem,bérelt helyem nem lenne.Ha esetleg kiplakátolom ezt a szolgáltatást,megbüntethetnek??Vagy van olyan lehetőség,hogy heti 20órára kiváltani,hogy kevesebb legyen a járulék?2014. júl. 25. 10:37
1/6 anonim válasza:
Nem, de ha a NAV tart nálad egy próba vásárlást, akkor gond lesz. Házhoz is hívhatnak.
Egyéni vállalkozó katás adózás. Ha van fő állásod havi 25 ezer, ha nem megy felfüggesztetted.
2/6 A kérdező kommentje:
Ha nincs főállásom,melyik lenne nekem a legkedvezőbb adózási rendszer?
2014. júl. 25. 10:45
3/6 anonim válasza:
Én mikor megkezdtem a saját lakás alatti helyiségben a vállalkozást, szórólapoztam előtte, majd 2 nap múlva apeh ellenőrzést kaptam, hogy minden rendben van-e, szla tömb, bélyegző papírok stb. ellenőrzése- szórólapom után jöttek, úgyhogy rizikó...
4/6 A kérdező kommentje:
Pont a kiszállás végett gondolom hogy nehezebben fognának meg.Vidéken lakom,a legközelebbi város is kisváros.Gondoltam hogy a környéken meghirdetve jobban rálátásom lenne kihez megyek.Azt nem tudom,hogy hirdetés alapján(név+telefonszám),be tud-e valaki névtelenül jelenteni?A községben ahol lakom,volt pár utcabelí aki valami kissebb biznisszel próbált érvényesülni(disznóvágás,turi,stb),mindig volt egy irigy ismerős,így kb 2hét,3hónap és jöttek ellenőrizni a nav-osok.Ennél fogva saját házamban meg sem próbálnám,bár minden adott lenne hozzá.Először ismerősökhöz gondoltam kijárni,de ha a hirdetésre jelentkeznek is szívesen mennék.Csak merjem-e..?Ez itt a kérdés.Lenne rá piac az biztos.Másfél max 2hónap múlva pedig ha tényleg megy a dolog,ki is váltanám a vállalkozóit.
2014. júl. 25. 11:28
5/6 anonim válasza:
Járj ki ismerősökhöz, de ne hirdesd nyíltan, akkor kisebb az esélye, hogy lebuksz vagy valaki bejelent.
6/6 anonim válasza:
nyíltan nem tudsz majd hirdetni eleve és sosem lehetsz biztos, h az az ismerős, aki a szemedbe mosolyog, nem dob-e fel a hátad mögött!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!