Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Kezdő, de már működő kisvállal...

Kezdő, de már működő kisvállalkozó vagyok. Van ötletem, van tervem. Van piacom, van elszántságom. De honnan lesz tőkém, hogy igazán beinduljon, amit szeretnék?

Figyelt kérdés

Sajnos kevés pénzzel tudtam indítani a saját vállalkozást, és nem tud igazán beindulni. Pedig lenne piaca, vannak terveim a fejlődésre, a bővítésre is. Dolgozni akarok, égek a vágytól, hogy menjen az üzlet.

De tőke nélkül, olyan mintha, meg lennék kötözve. Pedig tudom, hogy menne jobban is, ismerem az ágazatot, alkalmazottként is ebben dolgoztam, megvannak a kapcsolatok.

Sajnos banki hitel nem jöhet szóba, mert egyrészt kezdő vállalkozó vagyok, másrészt a házunk nem tehermentes (lakáshitel van rajta).

Tud valaki segíteni? Akár ötlet, akár jótanács, akár ismeretség. Bármilyen segítség jól jöhet.

2014. júl. 23. 22:08
1 2
 11/13 anonim válasza:
És a hosszabb távú tervekhez mennyi kellene? Mert akkor érdemesebb egyből arra rágyúrni, nem?
2014. júl. 24. 21:20
 12/13 anonim válasza:
80%
Elolvastam amit küldtél, köszönöm. Van benne lehetőség, valóban. Ezek tényleg komoly tervek, a leírásod alapján úgy tűnik tényleg értesz is hozzá. Ismerem azt a környéket, arra meg aztán lehet építeni, főleg Hévíz miatt. Be kéne téged indítani, aztán lehet pályázni amire csak lehet, valami csak bejön. Átgondolom, mit tehetek.
2014. júl. 24. 22:18
 13/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a biztató szavakat. Igen, én is azon lennék, hogy be tudjon indulni az üzlet, a forgalom. Aztán már esélyesebb lennék pályázati lehetőségeknél is. De a kezdetek ugye felemésztették az induló tőkémet, sajnos kevés lett ami nekem volt. De ha már egyszer belevágtam, nem akarom feladni!
2014. júl. 24. 22:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!