Kezdő, de már működő kisvállalkozó vagyok. Van ötletem, van tervem. Van piacom, van elszántságom. De honnan lesz tőkém, hogy igazán beinduljon, amit szeretnék?
Figyelt kérdés
Sajnos kevés pénzzel tudtam indítani a saját vállalkozást, és nem tud igazán beindulni. Pedig lenne piaca, vannak terveim a fejlődésre, a bővítésre is. Dolgozni akarok, égek a vágytól, hogy menjen az üzlet.
De tőke nélkül, olyan mintha, meg lennék kötözve. Pedig tudom, hogy menne jobban is, ismerem az ágazatot, alkalmazottként is ebben dolgoztam, megvannak a kapcsolatok.
Sajnos banki hitel nem jöhet szóba, mert egyrészt kezdő vállalkozó vagyok, másrészt a házunk nem tehermentes (lakáshitel van rajta).
Tud valaki segíteni? Akár ötlet, akár jótanács, akár ismeretség. Bármilyen segítség jól jöhet.
2014. júl. 23. 22:08
11/13 anonim válasza:
És a hosszabb távú tervekhez mennyi kellene? Mert akkor érdemesebb egyből arra rágyúrni, nem?
12/13 anonim válasza:
Elolvastam amit küldtél, köszönöm. Van benne lehetőség, valóban. Ezek tényleg komoly tervek, a leírásod alapján úgy tűnik tényleg értesz is hozzá. Ismerem azt a környéket, arra meg aztán lehet építeni, főleg Hévíz miatt. Be kéne téged indítani, aztán lehet pályázni amire csak lehet, valami csak bejön. Átgondolom, mit tehetek.
13/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a biztató szavakat. Igen, én is azon lennék, hogy be tudjon indulni az üzlet, a forgalom. Aztán már esélyesebb lennék pályázati lehetőségeknél is. De a kezdetek ugye felemésztették az induló tőkémet, sajnos kevés lett ami nekem volt. De ha már egyszer belevágtam, nem akarom feladni!
2014. júl. 24. 22:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!