KATA - az új kisvállalkozói adó. Túl szép, hogy igaz legyen? Mit várhatunk tőle? Mi lehet a hátulütője?
Figyelt kérdés
2012. okt. 26. 12:42
1/4 anonim válasza:
Már jönnek a mellékszabályok, én úgy hallottam. Amit azért már sokan nem tudnak teljesíteni.
De amikor először felmerült a könyvelőm már akkor mondta, hogy ne várjak vele túl sokat, mert ez így túl szép, hogy igaz legyen. Majd kitalálnak mellé valamit, ami miatt mégsem lesz olyan barátságos.
2/4 Antimod válasza:
Enyém ugyanezt mondta, ne ringassam magam illúziókba. Ezt most elmondták, aztán a feketeleves majd később jön. Tartok tőle, hogy inkább neki kell hinnem, mint a propagandának, de meglátjuk, nagyon kellene már valami könnyítés az induló vállalkozási szférának.
3/4 anonim válasza:
Én is várom, de van egy olyan érzésem hogy az apró betűs rész még nem látott napvilágot.
4/4 A kérdező kommentje:
Hát ettől félek magam is...
Várjunk :-)
2012. nov. 5. 16:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!