Milyen vállalkozást indítanál, ha renne rá tőkéd?
Figyelt kérdés
Magyarországon érdemes lenne külföldről behozott árúval MLM céget indítani?2014. júl. 20. 16:12
1/5 anonim válasza:
Szerintem nem. Milyen áruról lenne szó?
2/5 A kérdező kommentje:
valami ami kint már népszerű, de itthon még nincs.
még nem tudom, hogy mi lenne az, mert csak alapok nélküli fantáziaterv.
2014. júl. 20. 17:08
3/5 anonim válasza:
Indítottál már bármilyen céget? Miért akarsz pont MLM céget indítani? Miért nem építesz hálózatot egy már működő MLM céggel?
4/5 anonim válasza:
Csatlakozva az előttem szólóhoz, tőke, tapasztalat, csapat nélkül meglehetősen kockázatos, nem sok ilyen próbálkozás éri meg az ötödik évet... Az alapötlet ugyanakkor jó: egy már külföldön bizonyított, de hazánkban még nem ismert céget/terméket behozni. Magam nemrég épp egy ilyen cégre találtam rá...
5/5 anonim válasza:
Nekem az ismerőseim alapítottak áprilisban egy MLM céget, aminek én is a részese vagyok, szeptemberben lesz a sajtótájékoztató. Utalványforgalmazással foglalkozik. Mit is mondhatnék? Elég sok ember kell hozzá, meg egy nagy csapat is. Azért azt hozzátenném, hogyha te azt szeretnéd, hogy működjön, akkor legalább az elején ez 0-24-es munkát jelent. Másrészről kegyetlenül izgalmas, hogy te alkotod a szabályokat, befolyásolhatsz mindent, amit a törvények engednek. :) Azt mondanám, hogy hajrá...de csak ha nagyon elszánt vagy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!