Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Mennyiért lehetne nyitni egy...

Mennyiért lehetne nyitni egy építész irodát?

Figyelt kérdés

Amivel foglalkoznánk:

-építés ( azt hiszem ez egyértelmű )

-felújítás ( legyen az külső, belső )

-ingatlan értékesítés ( eladás )

-ingatlan keresés, vásárlás ( ez is egyértelmű )

Ennyi lenne. Egy ilyen ( ezekkel foglalkozó ) irodát mennyiből lehetne létrehozni? ( Csak a papír munka rész ára érdekelne, a többi már plusz költség, felszerelés / felszereltség függő. Tehát ha 10 m2-es az az iroda, akkor viszonylag olcsó, míg ha 100 m2-es, klímával, garázzsal, parkolóval, stb. akkor drága. )

( Megjegyzés: most leszek tizenegyedikes gimnáziumban, építész szeretnék lenni, egy nálam egy nálam 1 évvel fiatalabb ismerősömmel. Tehát ha valami nem pontos, nyugodtan javítsatok ki, nem sértődök meg :D ).

2014. júl. 18. 14:39
 1/4 anonim ***** válasza:
Minden attól függ, hogy te emmyniért veszel ki egy irodát és bele bútort, lehet 1 millió, lehet 10 millió is havonta.
2014. júl. 19. 00:08
 2/4 A kérdező kommentje:

Ezt mondtam:

"Ennyi lenne. Egy ilyen ( ezekkel foglalkozó ) irodát mennyiből lehetne létrehozni? ( Csak a papír munka rész ára érdekelne, a többi már plusz költség, felszerelés / felszereltség függő. Tehát ha 10 m2-es az az iroda, akkor viszonylag olcsó, míg ha 100 m2-es, klímával, garázzsal, parkolóval, stb. akkor drága. )" :D

Engem a papír része érdekelne, hogy állam elfogadjon, mint XY ÉPÍTÉSZ IRODA és ez legálisan működjön. Ehhez mennyi pénz kell(ene)?

Vagy netán ingyenes? ( Esélytelen..... )

Azért köszönöm, ment a zöld.

2014. júl. 19. 00:17
 3/4 anonim ***** válasza:

Meg kell nézni a Teáor számot, ami alá tartozik, annak mi a követelménye.

Aztán alapítani egy Kft, ami most 3 millió plusz ügyvédi költség.

Így ez a kiindulás. De ha jól tudom főiskola kell hozzá.

Ezeket azért nem írtam le, mert gondolom egyértelmű, hogy ehhez alaphangon 5-6 millió kell, a havi költség meg rajtad áll, hogy hol bérelsz irodát.

2014. júl. 19. 09:40
 4/4 anonim ***** válasza:

Ha nem érdekesek az eszközök, akkor nem érdekes a kérdés szempontjából, hogy ez egy építész iroda.

Nem tudok konkrétan válaszolni a kérdésre, annak kell utána nézni, hogy egy KFt alapításának mik a feltételei. Ez mindig változik, de elenyésző az egyéb tárgyi eszközökhöz képest. (a tervező és egyéb szoftverek milliós nagyságrendűek, bérleti díj, vagy saját iroda szintén nem elhanyagolható, stb.) Nézelődhetsz a témában természetesen, de ez még annyira messze van szerintem és elég sok a változó tényező...

2014. júl. 23. 09:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!