Cégnév adásánál mit szabad és mit nem?
Figyelt kérdés
Tiszta ciki, de nem tudom, hogy mit lehet és mit nem. Mármint, ha létezik teszemazt greenaple kft, akkor én alapíthatok greenaple.hu kft néven céget? Számít, hogy a greenaple cég külföldi vagy hazai? Egyáltalán hogy lehet azt leellenőriznem, hogy ne alapítsak egy már meglévő cég nevén céget? (mondjuk utánanéztem interneten, akkor úgy tűnt, nincs ilyen cég, később meg kiderül, hogy de már létezik egy, a Fülöp-szigeteken ;) ) Köszönöm!2014. jún. 4. 20:53
1/2 anonim válasza:
sztem csak olyat nem lehet, amilyen nevű itthon van
2/2 anonim válasza:
Elég sok mindent, de csinálhatod GREENAPLE kft.-nek is ugyanis van különbség kis és nagy betű közötti nevekben.
Nem kötekedésből, de nem greenapple akart lenni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!