Milyen munkákat lehetne nekem csinálnom? (többi lent)
telefonra gyűjtök csak elég drága.
95E Ft.
eddig van 3E 600 Ft-om,és nem tudom hogy hogyan tudnék többet összegyűjteni.szüleimet nem akarom ezzel csesztetni,inkább magam akarom megkeresni mert utána elég lelkifurdalásom lenne..na mindegy.
itt a városba akarok kb 500-3000 Ft között valamit csinálni,amit megtudok.
mert már gyűjtöttem régebben egy BSW-s pulóverre amit meg is vettem.csak erre milliószor többet kell várnom.
bármilyent elvállalok lehet az durva is,csak legyen meg a 95-6E Ft.
szerintetek mit csinálhatnék?
11/L
Szüleid első gondolata az lenne, basszus ebből a lányunkból is k***a lett!
Ennyire gyatra a szociális életed? Kinéznek a plázás osztálytársaid? A fiúzáshoz, esetleg a csajozáshoz kell?
Vegyél 3650-ért egy sima telefont, ahhoz már csak 50Ft kell!
nem megyek vitákba nem ismersz és szívből nem érdekel hogy mit gondolsz amúgy elárulom: apámmal meg barátnőjével voltunk a plázába mert a barátnőjének a fiának vittünk be cuccosokat a koleszba és hazafele beugrottunk a plázába ha ennyire érdekel te izetlen b**i:)
a többieknek köszcsi a választ elég hasznos de az első nem kapja meg a zöld pacsit meg az uccsó:// de az uccsónak üzenem hogy szopjadki:)
Most ez részedről egy pénzkeresési próbálkozás volt?
Kösz nem vagyok pedofil, kihagyom az ajánlatodat!
am normalis kerdest tettem fel normalis kerdeseket vartam nem a magadfajta kotoszkodo stilusu valaszt:) hupszi azthiszed sikerult beoltanod elmondom hogy NEM :)
napusszcsaaaakocc :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!